Liko trešnių ar vyšnių kauliukų? Prašo pagelbėti vaikams

Socialiniuose tinkluose it virusas plinta prašymas neišmesti trešnių ir vyšnių kauliukų. Juos galima atiduoti terapeutui ir gydomųjų masažų specialistui Robertui Gorskiui. Iš jūsų dovanotų kauliukų, anot vyro, bus pagaminti kompresai vaikams.

„Draugai! Sukluskite tie, kurie valgo vyšnias ir trešnes!! Prašau, neišmeskite kauliukų, mielai priglausiu, sumokėsiu už siuntimą, kad jie atvyktų iki manęs. Kad ir kokie jie bus, nusiplausiu, nusivalysiu ir išsidžiovinsiu! Iš visų mūsų surinktų kauliukų sukursime kompresus mažiems vaikams!“ – štai toks R. Gorskio prašymas plinta socialiniuose tinkluose.

Jis neslepia – kauliukus surinkti yra labai sunku.

„Labai prašau, neišmeskite jų!  Būsiu dėkingas, jei ir su savo draugu ar kaimynu pasidalinsi šia žinute! Siuntimą apmokėsiu! Svarbu informuokite!“ – skelbė vyras.

Portalui kauno.diena.lt pašnekovas pasakojo, kad kauliukus renka jau kelerius metus. 

„Esu įdarbinęs ir savo mamą, ir sode greta esančius kaimynus. Aš atstovauju gydomųjų masažų specialistų erdvei, tad pamačiau, kad kauliukai labai gerai laiko šilumą ir šaltį. Klinikoje aplink yra tėvai, suaugusieji ir mažiukai, kurie susiduria su pilvo skausmais, diegliukais, dantų augimu, o tas gražus kompresas, reikalaujantis resursų, yra vaikams ne tik žaislas, bet ir atneša naudą. Tai mane paskatino kaip būsimą tėvą imtis tokių veiksmų. Tačiau trūksta kauliukų!“ – juokėsi R. Gorskis, pagalbos paprašęs draugų.

Gera banga, gera nuotaika – to nesitikėjau. Labai gražu.

Vyrui net pačiam netikėta, kad jo prašymas socialiniuose tinkluose paplito it virusas. „Gera banga, gera nuotaika – to nesitikėjau. Labai gražu“, – džiaugėsi pašnekovas. 

„Kai kurie sako, kad kauliukas – žemės ir gamtos energija. Tikiu ir tuo, bet jau nuo senovės žinoma, kad kaulai kaip ir, tarkim, kopūstai, karšta bulvė, gysločiai traukia skausmą. Pats tai naudodavau. Vyšnių kauliukas yra mažas, patogus, jis ilgai laiko šilumą ar šaltį. Jų naudojimas yra ir tvarus būdas. Per garsų terapiją atsigulame ant kompresų, naudojame juos ir akupunktūroje, nes galima taip ir pailsėti. Vaikai ateityje rūpinsis suaugusiais, tai reikia pasirūpinti mažaisiais dabar, kad vėliau jie galėtų pasirūpinti manimi“, – geros nuotaikos neslėpė R. Gorskis.

Dalis šių kompresų bus padovanoti. „Kainuoja juos pasiūti ir pagaminti, tačiau dalį jų noriu padovanoti, nes bendrauju ir su „Mamos linija“, tuomet yra organizuojami aukcionai, – sakė vyras. – Šiuo metu jų esame pagaminę 50.“

R. Gorskis prašo kauliukus siųsti į paštomatus, adresu Vilnius, Kedrų gatvė 4, Savanorių „Rimi“. Siuntimo išlaidas apmoka pats R. Gorskis.

Susisiekti su vyru galima šiuo telefono numeriu – +37069246711



NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
sukapojam po kilogramą kasdien, reiks pakaupt

as

as portretas
saunu,tikrai grazi sio jauno zmogaus ideja......,sekmes JUMS

O

O  portretas
slyvu netinka?
VISI KOMENTARAI 6

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių