Per daug elektros: kur gyventojams ją dėti?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
tik DEBILAS NEzino kur DETI !!

>>>ogi \\\\\.../////

>>>ogi  \\\\\...///// portretas
>nesupratau,per daug "moksliška".

ogi

ogi portretas
yra toks skardziai lojantis socelektrikas/ skardzius taip uoliai besirupinantis visu /gerove/ kaip ir visi komunystai tik pamirso pridurt p kad energija privalo but kolektyvine nes siuos postulatus jam iremino i smegenis kovnopartija tai pasiulyk tiems individams kad jungtusi prie bendros tai uzteks visiem o pertekliu tie savininkai minusuos mokesti ir tai bus logiska bei naudinga visiems bet matai tas ne prie dusios u monarhams kuriems vasaliskai parduodi savo vasaliska /garbe/ kaip komunystas /kauno kisieliaus garazo pasitaryme/ =0

XoXo'las \\\\\.../////

XoXo'las  \\\\\...///// portretas
Galvokim apie Ukrainą,palengvės.

skiep

skiep portretas
ukrainai atiduokit uz dyka,kame reples?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pagalvokime kas dabar vyktų,jei būtume pasistatę atominę elektrinę,va kaip tada būtų su ta pertekline energija.Ogi būtų visai paprasta - nesuvartojamas didelis pagamintos PIGIOS energijos kiekis,reiškia elektrinė patiria nuostolį,kaimynai neperka ,nes turi savo,tada reikia kelti kainas,kad padengti nuostolius.Būtų kaip su degalais,turime savo perdirbimo gamyklą,o kuras brangiausias Baltijos šalyse. Paradoksas.

Tai bent

Tai bent portretas
Tai bent filosofija. Nuolat girdime, kad patys Lietuvoje nepasigaminame pakankamai elektros, jos tenka pirkti iš Švedijos ir kitur, bet va dabar pradeda skleisti erezijas, kad jos tuoj pasigaminsime perdaug, patirsime nuostolių, etc. Kvepia keista afera. Paskaitykite straipsnį ”Elektros depozito naudą apsukruoliai gaudo” (žr. ŠIANDIEN.info)

Juonis

Juonis  portretas
Ryžas padla gieda kaip jam liepia, už proto pisimą gauna daug €. Nuo gero gyvenimo persirijęs, grei tik pusę snukio į ekraną betilps

nu

nu portretas
as tai su pertekline elektra lauko baseina visus metus sildau. Kas galejo pagalvoti, kad elektra bus zymiai pigiau uz malkas:)

to as irgi sakau

to as irgi sakau portretas
tai investuok į rusiją, ar by

norit... staykites bet geriau offgrid...

norit... staykites bet geriau offgrid... portretas
nes lietuvoj visi alei vienas padla perekupas yra aferistas a elektrikas isvis ne zmogus ... jsu nuo 1991 isitikinau ka nx man tokia gerove su bezdzionzmogiais ... be advokato pagalvos lietuviskai ne sneket nebegali kokia sutarti su jais gali pasirasyt ?

as irgi sakau

as irgi sakau portretas
nax man elektra.... va PSD vezdu man ikale vakcina ia vakar da gavau laiska is banko is pensijiniu fondu aferistu kad mano santaupos sumenko nes investiciojos i paskolas amerikoje buvo neefektyvios....... vsio... inflecija...geroves aferistai jau dastume mane iki tilto tureklu... reiklauja sokt arba susimoket jau ir uz nebutus dalykus... ble gerove kekvienam zingsnije spek tik atsisaudyt nuo aferiugu reikalavimu...

už 100 kWh sumoka 7,84 Eur, o jei pirkti - kaina 26 Eur

už 100 kWh sumoka 7,84 Eur, o jei pirkti - kaina 26 Eur portretas
Džiaukis kad tiek moka, nes, jei parduodi kai paklausa minimali, tai ką nori didelių $$$? Va pagamink savo saulės kWh ryte arba vakare ir gausi daug $$$$$$$$.

O dar

O dar portretas
mūsų valdžios asilai jūroj malūnus nori statyt. Nepaskaičiave kur dės neperdirbamas atliekas ims vėl iš mūsų visų kišenės (kaip ir independens durniu laivui) apie pusantro milijardo eurų, atiduos malūnus priwatnykui o mes durneliai prie baisių valstybiniu skolu ir dabartiniu mokėjimu nėužką dar turėsim ir šita melžianti loxotrona išlaikyt?

Elektros energijos nesuvartojimas ateityje bus problema

Elektros energijos nesuvartojimas ateityje bus problema portretas
Visa į tinklą tiekiama elektros energija yra suvartojama. Dubnikovai, numesk svorį, sumažinsi CO2-pėdsaką!

Geras biznis

Geras biznis portretas
Jei perteklius už 100 kWh sumoka 7,84 Eur, o jei pirkti - kaina 26 Eur, skirtumas 3.3 karto.... Normaliai? Tris kartus skiriasi pirkimo ir pardavimo kaina, čia tikrai geras biznis...

..o dar iki liepos

..o dar iki liepos portretas
banditai ne tik plėš gyventojus, bet ir iš valstybės biudžeto grobs kompensaciją Elekta seniai turi būti pora centų/kw bet pas mus nusikaltėliai su žmonėmis daro ką nori. Nėra nei valdžios, nei prokuratūros..

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas už 1 eurą

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas   už  1  eurą portretas
Teks Kreiviui atiduot ir dar primokėt, kad "pasaugotų".

nu

nu portretas
nugi nugi, koks cia vel naujas gyvuliu ukis steigiamas? Kai vieni uz gautas pajamas moka 15% GPM cia uz gautas pajamas GPM 0%.

Anonimas

Anonimas portretas
As tai su sita pertekline elektra valstieciams kiausius deginciau kol tie uzsiliepsnotu. Va cia tai butu pramoga. Net ir patvoriniams tai patiktu, manau.

KUR ŽENGIAI ,TEN NESĄMONĖS... KODĖL?

KUR ŽENGIAI ,TEN NESĄMONĖS... KODĖL? portretas
Ši situacija yra ARGUMENTAS ir FAKTAS ,kad JAV , JT , ŠVEICARIJOS ,JK ir t. t. aukštieji mokslai žemo lygio .... Tad nesigirkit ,kad ten mokėtės...Aš jų niekada nevertinau , nes nė vienas universitetas ,nei viena mokymo įstaiga šalia ,, didelių mokslų " nemokino gyvenimo dėsnių : [ pagal gamtą , iš ryšio palaikymo su artimiausiais kaimynais ,kurie greičiau padės ,negu 112...] Į PASAMONĘ neįrašė kad prieš kiekvieną veiksmą reikia matyt ne tik padarytą produkciją ,bet ir galutinius rezultatus... Dabar perteklinę elektros energiją reikia parduoti kaimynui po 2 euro centus ,taip kaip mūsų ūkininkai priversti parduoti pienuką kai kurių dėka ---- visi mokėsi ,stažavosi užsienyje....

tai

tai portretas
kačialint vandenįį Kruonio baseiną, o naktį gamint elektrą

Pilu

Pilu portretas
kibirais i nuoteku grotele gatveje.

Anonimas

Anonimas portretas
as kaimynam parduodu uz puse kainos, visiems gerai, dar galima virti samane "kaukole"

jo

jo portretas
kodel kai elektros perdaug ji vistiek perkama nordpule? kodel skaiciuojama nordpulo kaina?

Antanas.

Antanas. portretas
Ignitis buvo ir liko monopolistas, nes jam priklauso visi perdavimo bei paskirstymo tinklai. Jis ir tik jis aptarnauja ir kontroliuoja apskaitas. Tad ar reikia stebėtis visais tais piktnaudžiavimais? Juk vartotojas-gamintojas kitų galimybių net fiziškai nebeturi. O tokie nepastovūs bei net sunkiai prognozuojami ištekliai , kaip Saulė ar vėjas - reikalauja turėti pakankamos talpos nuosavus energijos kaupiklius. Ir gamybos- kaupimo -sunaudojimo optimumą čia vargu ar įmanoma.

Cha

Cha  portretas
Šiknon ją dėti, verslo planas žlugo.

nu ko jūs norit iš koservatinių makakų

nu ko jūs norit iš koservatinių makakų portretas
tos tvarto utėlės visais laikais ir priekiu ir užpakaliu prisiklijeve prie energetikos, kokiu debilu reikia būti, nu visišku daunu, kad balsuoti už tą mėšlo krūvą, juk visais laikais kai tuos ūrodus išrinkdavo avinų gauja prasidėdavo varkės su energetika

cqazz

cqazz portretas
prie pedo partijos tik mafijozines makles

bqwkg

bqwkg portretas
statyk nestates visvien is p is

tam-SS-

tam-SS- portretas
y konservatdegenerato libersosine sikna susikisk....arba Svabuj su Sorosu atiduok.

ss

ss portretas
Kur deti? Ka dabar dayti?

Rulis

Rulis portretas
Šios dienos elektros energijos biržos kaina yra 7,3 cento, todėl niekam ta brangi saulės energija nereikalinga. Pakliuvo visi ant 2000 EUR paramos masalo, tai problemą turės visą laiką. Lietuvis galvojo, kad prisistatys baterijų ir dirbti nebereikės, energetikos biznį darys ir iš to galės gyventi. Kai ateis baterijų utilizavimo laikas, tai sumokėti reikės du kartus daugiau nei jos kainavo. Į sąvartyną neišmesi, nes jos visos registruotos. Ir atsisakyti saulės energijos gamybos nėra galimybės. Be to svarstomas jau elektros perdavimo tinklų modernizavimo mokesčio įvedimas. Dabar prasidėjo ekonomikos recesija, tai energijos poreikis mažėja, kaina taip pat.

BIZNIS

BIZNIS portretas
Biznis :) ststykitės dar

Anonimas

Anonimas portretas
Visada zmogu apgaus tie valdziazmogiai

patarimas;-y trilitrinius slojkus kiskit ir

patarimas;-y trilitrinius slojkus kiskit ir portretas
uzvakuokit ziemai...

Kad

Kad portretas
Pigiau ir negali duot nes dabar tvarumas , zaliasis kursas , mazint vartojima skatinami visi taip prisidedam prie planetos isaugojimo ir man teko maista gamint prie baliono gryzt, sumazinau elektros vartojima zenklai nes pernai saskaita jau buvo 120 e, i men nes garantinis buvo po 70 cent, ir dabar jau mazai vartoju ir nesiruosiu daugiau vartot .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Eilinės igničių maklės.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
koncervatrolis....

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Visi klausimai turi antrą pusę.Kaip su palikimu-gali turėti skolą.Yra kita vartotojų dalis, kuri negamina ,o vartoja. Jiems galutiniame rezultate pakyla elektros kaina ir jie turi užmokėti tam piliečiui ,turtingesniam įsigijusiam saulės elektrinę, už tai kad jis turėjo pinigų . Tad ponai neraudokite ,gobšumas temdo jums akis , pamatykite pilną vaizdą . Pašalpų turtingiesiems , skurdesnės visuomenės sąskaita neturėtų būti ir nebus.

tadas

tadas portretas
dieve, koks jis ryzas ir kaip jis nekencia Lietuvos zmoniu.

Rimas

Rimas portretas
Čia visai kaip Lietuvoje:)) Juokas pro ašaras...

Tai

Tai portretas
Daugiau elektros reikia nuo rugsejo , ruduo , prasideda sildymas ,nuo balandzio maziau , o vasara tik kondiskem daugiau , pramone ir vasara maziau dirba ypac uzsienio kapitalo imones , ES atostogu metas vasara , uzsidaro remontams , ir prekyba mazta tik nuo rugsejo prasideda pirkimai ,problema gaunasi .

Sia

Sia portretas
Ciupkit kibirus ir i rusy neskit

ech

ech portretas
i backas supilti ir uzkonservuoti, ateitije gal prireiks

Anonimas

Anonimas portretas
SIŪLAU PERTRKLINĘ ENERGIJĄ PARDUOTI BALTARUSIJAI KAD NESTATYTŲ NAUJOS ATOMINĖS LIETUVOS PAŠONĖJE....

Anonimas

Anonimas portretas
Klaustukininkai gryzo?

"Lyšna" \\\\\\..../////

"Lyšna"   \\\\\\....///// portretas
energija nueina kreivais keliais.___Nematote kaip dygsta mamyčiuko "knaitės" "Moki Vagi"(veži),kaip grubai po lietaus?___Kaip manote,už kieno pinigus?

KITA PROBLEMA apie kurią nekalbama

KITA PROBLEMA  apie kurią nekalbama portretas
Tie saulės moduliai po 15 metų praranda savo efektyvumą. O utilizacijos problema dar didesnė, nes jų tarša 300 kartų didesnė nei radioaktyvių atliekų.

Girdėjau

Girdėjau portretas
Amerikėj kažkokias mini atomines pradėjo gamint, telpa į jūrinį konteinerį, tai kaip dabar atsirinkt ar saulė ar vėjas ar technologijos, nesuprasti

ai

ai portretas
zinant kokie pastovus lietuvos istatymai su sitais valdziadurniais reikia turet kuo maziau reikalu

senis

senis portretas
reikia tokia elektrine asistatyt kad užtektu tik sau ir neskaudės galva.

Nesinervinkit .......,

Nesinervinkit ......., portretas
greit begsit į miškus ir lauziukus kurensit ........ kad nesušalti

ramass

ramass portretas
Vat kaip niežti kumščiai tokiam ryžam pseudoekspertui snukį išmalt. Dar preitais metais rėkė , kad statykitės saulės elektrines , nes elektros kaina bus kosminė. Dabar jau porina , kad primokėt reik. Na nepirkit iš užsienio , jei savi daug prigamina. Bet ne , taip neišeina . Svarbu savo tautietį apipis.. .

Tfu

Tfu portretas
Kibirais pardavinėt pigiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių