G. Skaistė: Kinijos ekonominis spaudimas Lietuvos verslui neturi žymaus tiesioginio poveikio

Grįžti į straipsnį

Vaikų darželis

Vaikų darželis portretas
Skaiste, eik pas Mortą į vaikų darželį buchaltere dirbti. Turėsi progą kiekvieną dieną kartoti: ir jus vaikai taip darykit kaip senelis liepia.

Analizė

Analizė portretas
Tiesiog didžiąją dalį straipsnių užsako publikacijoms "prisidariusios pusės" - Lietuvoje valdantieji, Europoje ir JAV tai straipsnius rašo Taivanio pusė. Kartais parašo Kinija arba EU, bet niekam be "prisidariusių" ši tema nėra tokia dažna publikacijoms. Vat dėl to tokios tendencijos aiškiai matomos

Analizė

Analizė portretas
Jau kurį laiką skaitau įvairius straipsnius šia tema ir analizuoju - išvada - viešoje erdvėje publikacijos rodo kad "Landsbergiukai" stengiasi įtraukti į Lietuvos- Kinijos santykius kuo daugiau ministrų kabineto narių, Seimo primininkę, frakcijos seniūnę, vyriausybės narius kad jie pasisakytų "landsbergiukų" pusėje, tai yra taptų kalti ir įvelti. O pagal mano tyrimą tai "Landsbergiukai" liks niekam neįdomūs kaip ir Taivanis kuomet Europos Sąjunga į atlapus nekibs Kinijai, Kinija nekibs Europos Sąjungai ir visa ši istorija liks nebeįdomi nei Taivaniui nei Jav, nei Kinijai nei Europos Sąjungai. Na o Taivanis, jei jis neinvestuos pažadėtų 0,5mlrd. į Lietuvos ekonomiką, tai apsijuoks prieš visą pasaulį dėl siekio pasinaudoti Lietuva tam kad įraukti į kovą Europos Sąjungą tikslu silpninti Kiniją ir įsigalėti Kinijos valdančiųjų pozicijoje...

Neįtikėtinai nekompetetinga ministė

Neįtikėtinai nekompetetinga ministė portretas
Gintarė Skaistė yra ministrė nesuprantanti kad poveikis matuojamas jau gavus rezultatus. Tai kaip ji galėjo gintis daktaro diseratciją jei nežino kaip pasireiškia poveikis ir kaip galima jį išmatuoti. Poveikį galima išmatuoti jam davus rezultatus ir tik tada išmatuoti.

Nu bet tai

Nu bet tai portretas
Iš kur tokias klušas traukiant, geriau tyletu nesiterse.

O M G

O M G portretas
gal BROLIAMS tai pasakysi?

Pilietis

Pilietis portretas
Per “žymaus poveikio verslui” skaičius (šiandien) del jos partijos veikėjų kvailų darbų, vis dar nematanti nukentėjusių, bet dar gyvų Lietuvos žmonių, drįsta taip viešai šnekėti! Skandalas ir tiek.

Vera

Vera portretas
Dar viena nuo realybės atsilupus... :/

uztai

uztai portretas
anuko nr1 kvailiones turi minus milijardini poveiki

Analtikas

Analtikas portretas
Infantilė prie FM vairo. Mokama jai už darbą ar už tokią jos skleidžiamą demagogiją? Ir ką su tokiu jos požiūriu galima pasiekti?

Anonimas

Anonimas portretas
si bobibe kartu su Rozine sazine KARTU RUKO ir TYLI ! DDD

Marazmas

Marazmas portretas
Verslas skelbia, kad netenka milijardu, kad stabdys pletra ir investicijas cia, bus priversti perkelti gamyba i kaimynines salis ir tada islenda va tokios priedurnes ir sako - viskas cia gerai, verslas nepatiria jokio poveikio. Kita priedurne uzimdama ministres posta teigia, kad cia tik krizele ir net mato galimybe LT tapti konkurencingesne po sito konflikto. Ir sitos proto ubages valdo musu valstybe?? Visa sita vyriausybe yra tiesiog kazkoks issityciojimas is Lietuvos tautos ir valstybes. Juos reikia kuo greiciau nesti ant sakiu is seimo, pradeti ikiteisminius tyrimus del milijardiniu nuostoliu verslui ir valstybei, ir susodinti ilgiems metams su turto konfiskavimu, is kurio bus padengti nuostoliai verslininkams. O tai landsberginiai konservatnykai apsisiko jau iki ausu ir vaiksto toliau nosis uzriete lyg niekur nieko. Tfu!

Nesąmonių

Nesąmonių portretas
Nesąmonės

Se

Se portretas
0 žymų netiesioginį poveikį turi?

Ką nesveiko

Ką nesveiko portretas
proto?

Galerijos

Daugiau straipsnių