Ką rinksis keleiviai – susikalbėti ar važiuoti pigiau?

Grįžti į straipsnį

Tokie laikai

Tokie laikai  portretas
Nori gyventi Lietuvoje- apsimeti ukrainiečiu, pabėgusiu nuo karo. Nori gyventi Rusijoje- apsimeti rusu, pabėgusiu iš gerovės Lietuvos.

to-Kaunas

to-Kaunas portretas
Vatnike, baik MELUOTI. Ukrainiečiai vyrai naikina tavo ruZZų fašistus, čia tiki vienetai vyrų dėl įvairių priežasčių. Čia tavo gentainių, bėgančių nuo mogilizacijos -ir ne tik, priviso perdaug.

to-Iki ko nusiritom

to-Iki ko nusiritom portretas
Tai o KAS Valdžioje- KGBisto ir gyvo Чмиль Виктора Ивановича dukra-Чмиль (Čmilytė :) :) :) ) Виктория Викторовна. Jos pirmas vyras-rusas Широв Алексей.Jos pirmi 2sūnūs turi rusiškus vardus.Info-vieša, prieinama visiems. Žmonės komentavo, jog tie sūnūs yra priėmę Rašos pilietybę. Nemanau, jog jie melavo. O Armoškaitė- galimai net KGB general-majoro Anzelmo Armono anūkė . Google įrašykit- ,,Anzelmas Armonas -KGB veikla'' . Ir išmes info apie jį. Dar paspauskit-Vaizdai, tai tose foto tas Anzelmas ir armoškaitė- panašūs kaip 2 vandens lašai. Aš jai viešaii uždaviau klausimą-tai tavo senelis? Ji nieko neatsakė, o užblokavo mane. Neatsakymas-IRGI atsakymas. Būtent armoškaitė čia kvietė rašos, baltarusijos ,,specialistus'', liktai mūsų univerai nesugeba jų paruošti. Ir turim, ką turim :(

Lietuvoje TIK

Lietuvoje TIK portretas
viena Valstybinė kalba-LIETUVIŲ !!! Jokia anglų. Nežino lietuvių kalbos- JOKIO darbo viešame sektoriuje.!!!! TIKRI lietuviai nesirinks atbėgėlių, NIEKINANČIŲ lietuvių kalbą. paslaugų.

Uab

Uab portretas
Lauk tuos brudus is lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
Nukvako tie "žmogaus teisių atstovai". Elmentaru - Lietuvos valstybėje - valstybinė kalba lietuvių kalba. Kodėl aš savo šalyje turiu naudotis nemokančiu kalbos paslaugomis? - Tuomet ir vartotojų diskriminacija. Bolt ypač Vilniuje atvykėliai kalbantys kitomis kalbomis net kai kurie ir gyvena automobiliuose, įsėdus kvapas nemalonus. Teko susidurti su tailandiečiu teisiamu už narkotikus, nuo kurio nemalonus kvapas, jis pareiškė, kad dirba Bolt pavežėju. O Bolt yra ir prastesnių automobilių, kurių paslaugos pigesnės. Nieko blogo, kad siekia, kad būtų geri automobiliai.

Taksi

Taksi portretas
Nesinaudoju pavežėjais, man geriausia yra taksi: paskambinai, sutarei kainą ir jie tuj atvažiuoja. Kam tos programėlės, kam tie bekalbiai ar ''prabangus" lietuviakalbiai?

===>>>> Laisvės alėjoje

===>>>> Laisvės alėjoje portretas
O tu angliskai ar ispaniskai nekalbi, patvorini? Tu kaip tie tavo socialistiniai darbo didvyriai karbauskis ar skvernelis be lietuviu ar lenku jokios kitos nevaldai.

čia tie,

čia tie, portretas
kur Lukošenka sukiša į Lietuva,tai Boltas įdarbina,mokesčiu nemoka,o paskui ,,tepa,,slides į ES

o jus netikejot?

o jus netikejot? portretas
net boltas pripazino, kad jei pigiau tai vairuotojas bus rusas, o jei norit kad vairuotojas butu lietuvis reikia moketi brangiau

Laisvės alėjoje

Laisvės alėjoje portretas
greitai lietuviškų užrašų neliks,aptarnavimo sferoje jau daug kur lietuviškai nesusikalbi-,,gavarite po rusky ili anglisky,,-prie okupantų šitaip nebuvo,nors Kaune kitataučių buvo-nuo 15 iki 20 proc.priklausomai nuo rajono.Tai kiek dabar jų atsirado?

Anonimas

Anonimas portretas
landzberginiai F.A.S.I.S.T.A.I tyciojasi is zmoniu. f.a.s.i.s.t.u.s reikia p.a.k.a.r.t.i.

Ukrainos

Ukrainos portretas
karo priedanga,masiškai plūsta rusai,o ir kažkokie tamsūs,bet kalbantys rusiškai-kas čia per ,,importas,,?

uzkniso ubagai

uzkniso ubagai portretas
per brangu? vaiksciuokit pieskom

,,Putinas-fašistas,,

,,Putinas-fašistas,, portretas
Blemba,bet rusiškai kalbančių didėja geometrine progresija-o rašo tipo ukrainiečiai gryžta-tai ką,ruskių ir baltarusių antpludis prasidėjo?

Taigi

Taigi portretas
jie ne tik nekalba,jie ir mokesčių nemoka-gerai vežėjų mafija prasisuko. Lietuvis nesumokėtų-VMĮ su žarnom suėstų.

pietietis.

pietietis. portretas
niekas nesikeis ,kol kelieviai nenukentes taip kad nuskambetu visoj salyje.

Bolt,

Bolt, portretas
kaip ir Mere šaknys rusyne-

Nuomonė

Nuomonė portretas
Jei neklystu, Prancūzijoje negausi jokio legalaus darbo, tinkamu lygiu nemokėdamas valstybinės prancūzų kalbos.

Iki ko nusiritom

 Iki ko nusiritom portretas
Pabaiga valstybiningumo? Lietuvje lietuvis nori paslaugos lietuvių kalba- tad mokėk brangiau? Tik šie atgrasūs valdantieji gali taip niekinti valstybinę kalbą ir savo tautą.

Saugumui

Saugumui portretas
Tarp boltistų yra suskraidintų iš afganistano. Kai jiems bus duotas ženklas šie trojos arkliai vykdys savo misiją... iš kur rusakalbiai jauni, smulkaus sudėjimo, tačiau nepaliegę vyrukai? Kgb tarakonų oanašus sudėjimas. Nėra tarp jų ambalų. Tik žiūrkės.

pamatau kad ne lietuvis , ir nevaziuoju

pamatau kad ne lietuvis , ir nevaziuoju portretas
neatšaukiu iki kol neatvaziuoja , tada paklausiu ,kalbi lietuviškai , tai pirmyn , jei ne , ''guliai vasia''' bent paivazineja iki vietos , ir tuscias atgal

Kaunas

Kaunas portretas
tai kad daug kur dirba ukrai kalbantys tik rusiskai. Jau uzknyso juodai kiek ju priviso. Vien rusu kalba aplink

Keleivis

Keleivis portretas
Kodėl rėkiama apie pinigus, bet nekeliamas keleivių ir eismo saugumo klausimas apskritai? Tvarkos trūksta. Visi pavežėjai privalo turėti lietuvišką vairuotojo pažymėjimą ir minimaliai susikalbėti lietuviškai. Įdomu būtų pamatyti, kaip pavežėjas Londone kalbėtų su klientais tik lietuviškai, nes kitaip kainos išaugs... O gal tik įmonės pelnas sumažėja ir dėl to bandoma įvelti visuomenę?

Kaka

Kaka portretas
Tai toyotos priusai pilnai suremontuoti ir isnuomoti migrantams tai metalo lauzas, nes vairuotojas nemoka lt kalbos?

Varyt tą boltą

Varyt tą boltą portretas
Išvis lauk

gal pirma ismoksta

gal pirma ismoksta  portretas
keliu eismo taisykliu.padangos plikos.posukiu rankeneles nera, zenklai negalioja ,be sviesu vairuoja,masinos kai kurios baisios .

Ha

Ha portretas
Reiktu dar ir keleivius sugrupuoti i kokius nors, ubagas, psihas, turtingas gerasirdis?

Galerijos

Daugiau straipsnių