Konservatoriams įgėlusiai „Jozitai“ nurodyta pašalinti čekyje esančius trūkumus

Grįžti į straipsnį

To GGG

To GGG portretas
Vilniaus Mazutas buvo iš Mažeikiu. 100%

cha

cha portretas
Nuo šiol kurą piluosi tik Jozitoje. Pagarba jai.

Išsigando \\\\\.../////

Išsigando  \\\\\...///// portretas
sviesos tarakonai.

To hahaha

To hahaha portretas
Akciza moka pirkejas duju ,Jokubauskis niekaip nuo to nenukentejo galvok prieš rašydamas.O vat pskelbdamas informacijá aišku kad bus terorizuojamas ,atras kaip nubausti.

GGG

GGG portretas
Va čia jau kažkam gresia atleidimas iš darbo už savo igaliojimų virišijimą naudojantis tarnybine padėtimi... o pilkis geriau paaiškina visuomenei kokiu mazutu šildė Vilniaus miesta.

Vėl diktatas

Vėl diktatas portretas
Ponas Grekai. Kokiame įstatyme parašyta.kad čekyje negali būti nurodoma papildoma informacija? TEISINGA INFORMACIJA, O NE KOKS ŠMEIŽTAS.Kodėl vartotojas negali žinoti iš ko susideda prekės ar paslaugos kaina? Vėl kažkieno interesų apsauga? Teisingai sako kandidatas į Lietuvos Prezidentus Eduardas Vaitkus- GAL UŽTENKA? Visada kurą piluosi tik Jozitoje.Juo labiau, kad čia jis visada pigiausias.Laikykis Jozita.

O.

O. portretas
zodzio laisve Lietuvoje....

Shsh

Shsh portretas
Kiauras gentvilas tipo mes neperkam is rusijos duju nieko aisku tik per tarpininkus kir tipo jau neberusiskos:))))) geriau patyletum!!

Jokubėli prisilojo

Jokubėli prisilojo portretas
Maukis kelnites stokis rakom. Busi priimtas i bedruomene vaivorikštine. Norėjai pist prota,o dabar pati išpis

;)))))

;))))) portretas
Jakubauskiui buvo gerai ir su Rusijos naftos dujomis, jis net nenorejo prasideti su gamtinemis, tipo tegul kiti prasideda su jomis. Bet kai traukinys sikancio nepalauke ir nuvaziavo, valstietukas uzsirustino, mat kalti kiti. O tiek apie plaukiojancia lietuviska gelda pezejo jis, kaip jam ir taip gerai su rusiskomis pigiomis naftos dujomis ;)))))

Hahaha

Hahaha portretas
Protongesni zmones persimete qnt gamtiniu duju ar elektros. O jakubowskiui tai pravalas, nes pinigus sitas asiliukas is oro daresi su dujomis ir staiga jam cyst ir ivede mokesti.

TAUTA TURI ZINOTI

TAUTA TURI ZINOTI  portretas
TAUTA TURI ZINOTI KAS DIDINA AKCIZUS!

Ale

Ale portretas
konservatoriai greit ėmėsi veiksmų. Kišeninė VMI?

Anonimas

Anonimas portretas
nu ka , nepeamirskite ka OZIO BANDA daro pries rinkimus ! pats laikas tuos ozius i muila !

Kažin

Kažin portretas
ar ponas Akcizų administravimo direktorius neapsižioplino reikalaudamas pašalinti tai, kas įstatymais nedraudžiama, gal jam įstatymai negalioja....

siaips

siaips portretas
Po tokio valdžios veiksmo kur dingo delfi , lietrycio 15 min. žurnalistai kodeli jie tyli ir nekritikuoja valdžios už verslo demokratijos naikinimą? Tyli nes savus liberalkonservatorius reikėtu kritikuoti. Negali nes prie lovio neprileis pasiurbčiot.

Pakrante

Pakrante portretas
Nepalaikau ne vienos pusės,visi knisa protą !

Gali

Gali portretas
Drąsiai dėti skersą ant jų nurodymo, įstatymiškai jokio pažeidimo nėra, tuo labiau ne valdiška kontora

siaip

siaip portretas
ir ne tik akcizus, bet taip ir visokius autoriniu teisiu mokesčius. perki laikmena turi aiškiai žinoti kokia suma nukeliavo i atitinkamu plėšiku rankas. perki cigaretes ar alkoholi ir matai akcizo dalį, ir sprendi ar jau ne laikas mesti rūkyti ir t.t.

siaip

siaip portretas
nepalaikau Jozitos, bet gal jau laikas įstatymiškai nustatyti pareigą čekyje rodyti visus mokesčius ne tik PVM, bet ir akcizus?

Ne tik

Ne tik portretas
akcizu dydzius slepia nuo jusu cekiuose,bet ir tai,kad vienintele pasaulyje Lietuva,PVM mokesciu apmokestina produkto kainos ir akcizo suma! Nuo akcizo - taip pat mokate PVM !!! Nors jokios pridetines vertes is akcizo pirkejui nera - tik nuostolis!

praktiškai

praktiškai portretas
senelio konvulsijos.....

Naujausi ir ne tik lietuviški keiksmažodžiai

Naujausi ir ne tik lietuviški keiksmažodžiai portretas
Kad tave į landsbegį sutrauktų! Kad tau gentvilas ant šiknos išaugtų. Kad tavo vaikai būtų tokie buki kaip Šimonytės vyriausybė!

As

As portretas
Manau kad zodziai lendzbergys ir gentvilys turetu buti itraukti i lietuviu kalbos zodyna kaip nacionaliniai keiksmazodziai....

Pagarba jozitai

Pagarba jozitai portretas
Tauta turi žinori ,,didvyrius"valdžioj ,kuri pati yra įsivardinusi pasak ž povilionio-šaika,kuri įvedė didžiausią pasaylyje akcizą dujoms

Reikai suprasti VMI - jie maži sraigteliai

Reikai suprasti VMI - jie maži sraigteliai portretas
Jei jie nepareiklaus i Jozitos šito užrašo panaikinti nuo čekio, pedofilų konservatorių ir kyšininkų lyberastų valdžia juos išmes iš darbo.

tevas

tevas portretas
koncervams mirtis,paskutine dienos,,,,ir teismai,,,landzbergis bus pakartas

klp

klp portretas
tai kasos pajamu kvitai,cekiai, ivairios saskaiteles irgi neatitinka reikalavimu. Geda . grekui uz administracinio resurso panaudojima isskirtiniu budu o tokia imone kaip Jozita maitina ta pati gentvila ir siaip visos tos dujos ir nafta vistiek yra is rosijos tik perparduota per tarpininkus.

Persekiojimas?

Persekiojimas? portretas
Konservatoriai neliečiami... Įsidėmėkite, neleičiami! Puolimas prieš "Jozitą" įgauna pagreitį.

patriotas

patriotas portretas
lietuvos senai nebera,like tik jos vergai,,,,ir okupantu valdziagalviai,,,

Sūduvis

Sūduvis portretas
Visu šimtu procentų pritariu ,,JOZITA,, labai teisingas ir savalaikis jos veiksmas, buvo aišku kad tai nepatiks konservų gaujai ir užsiundys kontroliuojančias organizacijas ką dabar matome, kaip sakė ponas Gruinius (T.Blinda) Lietuvos mužikas kantrus tik ir kantrybė turi ribas.

Klpd.

Klpd. portretas
ei ei, draudėjai iš Mokesčių! Kodėl diktuodami draudimus Jozitai neįvardinate kur yra fiksuotas toks draudimas įstatymų bazėje? Prašom duoti straipsnį, punktą ir įstatymo numerį +nuorodą kur tokį galima rasti :D) Taigi matot kad čekyje kas turi būti fiksuota tas yra, o kad išskaidyta ar koks perteklinis prierašas - taigi nėra konkrečiai uždrausta! KAS NEDRAUDŽIAMA - TAS LEISTINA! Mokesčių inspekcija neturi teisės kištis į formuluotes, čekių spausdinimus ir jai turi rūpėti TIK SKAIČIAI IR ATITIKIMAS MOKESČIŲ SKAIČIAVIMUOSE. Oi žiūrėkit kad neužvirtumėt košės, kurią paskui teks srėbti mums, visiems mokesčių mokėtojams..Nusisamdys Jozita advokatus ir į p is valstybei moralinę ar dar kažkokia žalą..:D) Jūsų dėka dėl perteklinio uolumo pataikaujant pačiai nekenčiamiausiai Lietuvoje partijai..

bitės savo tranus išmeta iš avilio

bitės savo tranus išmeta iš avilio portretas
bet bananų respublikoje mus priverčia juos šerti

Taip ,

Taip ,  portretas
Lietuvos žmonėms yra uždėtas didžiausias pasaulyje akcizas . Ne rusijai , o lietuvaičiams .

Subingalvių ministras

Subingalvių ministras  portretas
Savo geriausią partnerę Rusiją prikišinėja verslininkui

Durnelis muziks

Durnelis muziks portretas
Išrūris juzi su zita valdzia,skaudziai.

To čia tai bent

To čia tai bent portretas
O pas tave durnyne tur būt 300%

Čia tai bent

Čia tai bent portretas
Dešimtimis kartų didesnis mokestis nei Lenkijoje, Estijoje, Vokietijoje, o už Latviją trisdešimt kartų.

Lietuvoje panašu

Lietuvoje panašu  portretas
tik visiškas liberkonserVata dar gali tikėti ar pasitikėti šia seimo liberalia valdančia dauguma ! Aš netikiu ir nepasitikiu . Artėja rinkimai . Lauk iš visų rinkimų į politinį patvorį .

skaitytoja

skaitytoja portretas
LIETUVOJ bloga psihologine padetis,zmones supriesinti,nepatenkinti

Nesupratau !!!

Nesupratau !!!  portretas
Toks gėris , anot liberalo , politinės korupcijos byloje nuteistos partijos Liberalų sąjūdis , ministro ir reikia pašalinti ! Pašalinti KAS ĮVEDĖ LIETUVOJE " GĖRĮ " ?

Anonimas

Anonimas portretas
Ivertinus tai kad duju verslas Lietuvoje nuo Dujotekanos laiku yra kacapu rankose per ofsorus, o konservatos - sekmingiausias KGB projektas Lietuvioje - tai ,kaip ir mokedami kosminius pinigus -remiame kacapus ju kare su Ukraina

Nekenčiu

Nekenčiu  portretas
Visos ir visų laikų valdžios. Mokesčiai, mokesčiai ir mokesčiai. Dirbk, pirk ir laiku numirk. Labai gėda ir už save. O ką aš ble padariau. Nestreikuoju, tyliu ant sofos ir tiek. Vergo genas.

Jonas

Jonas portretas
As dar papildyciau : pidaru konservatoriu……

H

H  portretas
Mokesčių inspekcija viršijo savo įgaliojimus . Nėra nurodytas tekstas spausdinamas čekyje . Jei išvardinamas mokesčių sąrašas , tai nieko nekeičia , tik informuoja koks tai mokestis. Valstybinis tai aišku , įvardinamas kas tuo metų tą mokestį įvedė tikrai MORALU .

Turim didžiausią pasaulyje dujų akcizą

Turim didžiausią pasaulyje  dujų akcizą portretas
Kaip įsivardino ž povilionis save - šaika jau visai prarado realybės jausmą, sąžinę ir patapo chunta ,kuri susidoroja su jiems neįtikusiais verslais ir žmonėmis.

biednas

biednas portretas
o ka apie akciza NETEISYBE,,,,konservu priespauda vesliai bujoja,,,,PABUSKI VERGOVeS prispausta LIAUDIE,,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių