M. Skuodis: nesu tikras, kad baltarusiškos trąšos po vasario per Lietuvą nevažiuos

Grįžti į straipsnį

je je je

je je je  portretas
"Vegetarai" atsisako "salotų", maitinsis..oru

4

4 portretas
Per Lietuvą nevažiuos, važiuos aplink, norinčiųjų jau eilė

To kažin

To kažin portretas
Paskaičiavo ir pridejo i biudžeta. Taigi iš ES gauna pinigu už protu/kunu/ranku nutekejima:)

E

E portretas
Kaip gali but sankcijos kurios kenkia tau pačiam daugiau nei adresatui, tai absurdas

Kažin

Kažin portretas
ar Inovacijų ministerija paskaičiavo kiek piliečių dar bus išvaryti į užsienį po pilno tranzito uždraudimo?

dar pats

dar pats portretas
maldaus kad nesustotu tranzitas ............ išsiblaives

Barūxui

Barūxui portretas
ne visi tie seniai toki durni kaip sakai. O žiurint kas visą tą kvailystę suorganizavo tai tikrai gal sakyt kad gal daugiau neleiskim dabartinio durno jaunimo į atsakingus postus? Patys matot ką pridirbo ir kaip dirba

Audrius

Audrius portretas
Gaila,kad nebeturim savo galvos ir kitu pinigu nereikia,reikia savus smaugti ir didinti mokesčius.Kam tie tranzito pinigai,juk dar lietuvių yra ir juos padidinti dar galima.

Baruchas

Baruchas portretas
Man atrodo, kad ne jūs, žąsiukai, spręsit kas važiuos ir per kur važiuos. Sukėlėt savo kūdroj bangas, norėdami parodyti savo liumpenpatriotams, kad nuo Lietuvos kažkas priklauso. Nuo Lietuvos niekada niekas nepriklausė ir nepriklausys. Čia tik liumpenpatriotams - megztoms berėtėms ir bedančiams seniams - širdžiai atgaiva prieš mirtį.

To dėdė Ignas

To dėdė Ignas portretas
Nesinervuok dėde Ignai,mokesčius tavo konservatoriai vis tiek pakels,klius visiems ir tetoms ir dėdėms ir konservuotiems ir ne,džiaugtis reikia,juk tai demokratija.Valio...tris kart.O trąšos vis tiek važiuos,gal ne pro šitą durnių laivą,bet pro kitur,ir pinigai byrės į priešų kišenes,o leisbierginiai politikieriai skaitys kad taip geriau,nes jų devizas,GERIAU VISKĄ ATIDUOTI PRIEŠUI NEI SAVO TAUTAI.

valstybe

valstybe portretas
Tranzito pinigai kisenes pleso,dar nuardykit begius prie sienos,kad tikrai nepravaziuotu

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Va čia vėl prazitas mano vardu pasirašinėja, Von, niekše.

Ale vistiek

Ale vistiek portretas
koki mes durniai. Gražia ivarėm patis save i kampa.Taigi ne tik įsitaisem milijardinius nuostolius bet ir ko gero mokėsem Batkai arbitražo priteistas sumas? O privatūs Lietuvos vežėjai ir toliau veš tas trašas pro mus + Neužmirškem ka biriu kroviniu terminalo 30%akciju priklauso Lukašenkai. Kaip čia?Kap išlysem pro šita skyle? Oi prisivirem per pridurkus košės oi prisivirėm

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Jeigu nevažiuos kelsim mokesčius gyventojiems,Išlaikyt mus Koncervatorius reikes.

tikrai važiuos

tikrai važiuos portretas
Ir po vasario 1-os, ir po balandžio 1-os tos trąšos tikrai važiuos, nes yra galimybė apeiti draudimus per įvairius tarpininkus. Ne išsižiojėlių ir kenkėjų vyriausybei susigaudyti tokiuose reikaluose. Nenustebkite, jei tokia, gana mažai kam girdėta, Lietuvos bendrovė "Gargždų geležinkelis" Rusijoje ar Ukrainoje, gal Latvijoje ar Estijoje, išsinuomotais lokomotyvais ims vežioti sąstatus su "Belaruskalij" trąšomis į Klaipėdos uostą. Tik užsakovu bus ne "Belaruskalij", o kokia nors Rusijos įmonė. Jei ką, tai "Gargždų geležinkelis" priklauso tam pačiam Udovickiui, kaip ir Klaipėdos "Birių krovinių terminalas"(BKT).

Vel Edas

Vel Edas portretas
Pinigu neatsisako net turtingi. Dideli pinigai, dideli kyšiai. Sodina tik už minimaliai mažus nusikaltimus.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tai kas Lietuvos šeimininkai - mes ar bile kas? Jei jau negalėsime kontroliuoti, kas ką vežioja Lietuvos geležinkeliais, tai jau - rankas aukštyn ir pasiduodam. Negi iki to nusigyvensim?

Kosmaras

Kosmaras portretas
Kuo sitie ... yra tikri? Ar nors zino savo vardus ir pavardes?

Galerijos

Daugiau straipsnių