Skurdas Lietuvoje nemažėja metai iš metų

Grįžti į straipsnį

Aldona

Aldona portretas
koks dar skurdas, jei savaitgaliais užkimšti visi viešbučiai ir kitos gyvenamos vietos

kaip prie Smetonos

kaip prie Smetonos portretas
užtat jau turime net du tankus-tiesa tik laikinai

Pensininkas, prezidentas Vytas

Pensininkas, prezidentas Vytas portretas
Man tai svarbu, kad anūkas neskursta. chi chi cihi

ir nemažės kol baudžiauninkai leis sau ant galvos šikti

ir nemažės kol baudžiauninkai leis sau ant galvos šikti portretas
visokiom atseit partijom ir kitokiems dariniams sukurtiems jus varyti per šikną

šaltkalvis-ginekologas

šaltkalvis-ginekologas portretas
Skurdas Lietuvoje tik kiškio juokas prieš seksualinių mažumų problemas nu niekaip nepasiekiant progreso.Net seime,ir universitetuose šie padarėliai kuičiasi savo inovatyvias sekso idėjas bekišdami,o kaip nėra to šuolio pirmyn,taip nėra.Užtat jie jau ir Jauropos instancijoms apie savo srutiną padėtį ėmė skustis...

To: sakote skurdas

To: sakote skurdas portretas
Rašinėjate nesamones. Ir tyciojates iš vargšų. Nemokami dantys iš viso prajuokino.

Paskaičiuokit

Paskaičiuokit portretas
Daugėja gana senyvų tėvų kuriems virš 35 m ir narkomanų mamų kur jau visai nudėvėtos vaikų su visokiais nukrypimais, dažniausia su proto negalia, negalinčių vaikščioti, nemokančių kalbėti, agresyvių ir siautėjančių, ir šie taip pat neišvengiamai pakabinami ant narkotikų, kartais tie narkotikai tiesiog išrašomi pas gydytoją ir jais maitinasi visa šeima ir dar aprūpina gimines Airijoj ar kitur. Dirbti jie negali, nuolat pakvaišę. Atvažiavę juoda darbai ir prostitutės iš Baltarusijos, Ukrainos ilgai nemoka Lietuvai mokesčių, pirmai progai pasitaikius išvyksta kur geriau, bent iki Vokietijos ar Ispanijos. Kas lieka? Milijonas pensininkų, dar apie šimtas tūkstančių defektyvių vaikų, kuriems reikia labai daug valdiškų pinigų, dar pusantro šimto tūkstančio medicininių eksperimentų aukų, kurie irgi nedirba, likę narkomanai ar emigravę arba politikai ir bankų klerkai.

minde

minde portretas
kodel europoj nera tokio skurdo nei airijoj nei skandinavijoj kas dierba tas norml gyvena o cia vagiu vetrgu salis ,pedofilu bereciu,

Tai

Tai portretas
Manau skurdo priezastis socialine atskirtis didele ,pateisinama toks reiskinys kapitalizme issilavine , gudresni ir turintys smegenys turu galimybe daugiau uzsidirbt ir geriau gyvent mano tevai turejo atsidare nedideli kioska 1992 m, tai per metus sesei buta Kaune nupirko uz 10 tukst, doleriu ir sode nama pasistate po metu ir is to NT tevu mes gyvenam be skurdo .

O kur statistika apie valdžios šulų pajamus už metus?

O kur statistika apie valdžios šulų pajamus už metus? portretas
Jau slepiama? Kad tauta nesužinotų kiel pavogė. Kiek milijonų iš vaikų išmelžė Anūko sukčiuvienė žmona? Kiek sanatorijų savo draugėms padovanojo Bilotaitė?

ane?

ane? portretas
Į tai reikia žiūrėti iš kitos pusės, - ar nematote kaip daugėja pilaičių, kotedžų ir šiaip visokių privačių rūmų? Juk tai padidėjusios žmonių gerovės ženklai, kita vertus kuo daugiau bus turtuolių, juo labiau didės skurdžių eilės. Gyvenimas visada turi du galus.

vėl pedofilo putino kalės

vėl pedofilo putino kalės portretas
siautėja komentaruose

Kad

Kad portretas
Dides tik skurdas prasideda krize ir jau dauguma nuskurdino gyventoju kainu ir mokesciu padidejimu gaunu ju treti metai ta tukstanti ir jau priverstas taupiai gyvent ta pandemija , izoliacija , prastovos , sirgimai sumazino pajamas o pernai kainu ir mokesciu padidejimas veda prie skurdo .

Nemeluokit, skurdas buvo pradėjęs trauktis

Nemeluokit, skurdas buvo pradėjęs trauktis portretas
Kai valdė valstiečiai. Bet idiotai išrinko vagis konservatorius ir kyšininkus liberalus.

Cacos lialiosremia klouno reketo akciją

Cacos lialiosremia klouno reketo akciją  portretas
Gražu. Nėra pramogų, pradėjo aukoti pinigus klouno žaidimams ir reketavimo akcijoms. Juk smagu kasdien įsijungti televizorių ir pamatyti sugriautus namus ir išprievartautas gimnastes. Duokit dar 14 milijonų. Performansą pratęs. Klounai dabar gerai apmokami.

Anonimas

Anonimas portretas
LIETUVA SKĘSTA PRABANGOJE...JAU UKRAINAI REMTI GINKLAIS SURINKTA 14 LIMONŲ...

Kęstas

Kęstas portretas
Slyva Ukrainai, o Lietuvai špyga: skurdas Lietuvoje nemažėja metai iš metų: "Pažymima, kad, jei žmogus gauna išmokas socialinei apsaugai, jis pratiškai pasmerktas skursti. – Taip, kaip ir vidutinė senatvės pensija arba vidutinė socialinio draudimo išmoka – jos mažesnės nei skurdo rizikos riba. Jeigu žiūrėtume į pačią žemiausią išmoką – socialinę pašalpą, kai žmonės ilgiau nedirba, turi daug susikaupusių problemų, ši išmoka yra keturis kartus mažesnė nei skurdo rizikos riba. – Ką dėl to daryti? – Kelti išmokas, didinti finansavimą socialinei apsaugai. Keletą metų kalbama apie mokesčių reformą. Lyg ir šią sesiją kažkas į Seimą ateis. Reikia tikėtis, kad tai nebus kosmetinės priemonės ir realiai bus galima skirti skurdui mažinti. Tai ši Vyriausybė ir įsipareigojo. Labai svarbu didinti išmokas ir kartu padėti žmonėms. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Sakote, skurdas....

Sakote, skurdas.... portretas
Ar kada pagalvojote, kad Lietuvoje labiausiai apsimoka būti ubagu? Moteriškės, kurios darbo stažo iš viso neturi, gauna šalpos pensijas. Iki senatvės pensijos jos jau būna palaidojudios savo vyrus ir paveldėjusios nekilnojamąjį turtą. Šildymas joms nemokamas. Maistą gauna Maisto banke. Visos medicinos paslaugos už dyką. Išsivalo masažus, procedūras kurorto paslaugų lygiu. Į namus nemokamai ateina tarnaitė iš savivaldybės, kur dabar vadinama socialine darbuotoja. Dantis susideda nemokamai. Vaistai už dyką. Be to, soc.rūpybos skyriuje reguliariai gauna kompensacijas vaistams, išlaidoms padengti. Realiai jos gyvena komunizmo rojuje. Radau šeimą, kur moters mėnesio pensija tebuvo 200, jis vyro pajamos lygiai tokios pat. Visą gyvenimą jų oficialios pajamis buvo itin mažos. O tie du žmonės per paskutinius 30 metų nusipirko penkis butus didmiesčio prestižiniuose kvartaluose ir esamu metu bendra suma visų tų nusipirktų, o ne už paskolas banke įsigytų butų kaina yra arti dviejų milijonų.

Lietuva

Lietuva portretas
vienintele valstybe,kur darbo pajamos apmokestintos 40 + 21 procentas.O verslo - net 3%.

...???

...??? portretas
pažabokit ,bankus ir oligarchus ,kurieplėšia LIETUVOS žmones...

Anonimas

Anonimas portretas
gereja SU LIEZUVIU !

NEPAMIRŠK

NEPAMIRŠK portretas
paskaitykit DELFI ir suparsit, kaip svedbankas išsidirbinėja su. pensininkasi, Lietuvoje runkeliai niekam nerūpi.

Anonimas

Anonimas portretas
tai kad seimas net pirštu nejudina kad skurdas mažėtu

Alio Garaz

Alio Garaz portretas
Konservatoriai kalti

>>>> O "Dėdulė"

>>>> O "Dėdulė" portretas
Kazka maisai, valstietuk. Tai buvo kairioji lietuvos liaudies partijos galva, drauge ir kunigaikstiene prunskiene. O kaip Inia, liaudies partija veliau tapo valstieciu partija. Taip kad maziau pezek, kaimieti runkeli.

Ataskaita pesrskaiciau

Ataskaita pesrskaiciau portretas
apie ZIV i homoseksualistus joje NEI ZODZIO :)

O "Dėdulė"

O "Dėdulė" portretas
sakė, kad greit gyvensime,kaip Švedijoje. Ožiui, gerai, jis gyvena labai gerai, nes turi tvartelį. O ką daryti man? Aš neturiu tvartelio.

Tam, kad didėtų "gerovė"

Tam, kad didėtų "gerovė" portretas
Tam turi būti svarus pagrindas. Jo ir su žiburiu nerasi. Niekšiški konservai kai pradėjo viską griauti ir prichvatizuoti, taip ir nesustoja iki šiandien. Lietuva neužilgo bus ištrinta iš pasaulio žemėlapio.

Anonimas

Anonimas portretas
gereja ! ddd

py d e rastai

py d e rastai  portretas
nufiltravot....su kum jus ir sveikinu...

TUOJ

TUOJ portretas
pribaltu vimeratams bus visiskas pisecas

jo

jo portretas
beretnykai vis renka ir renka konservas...

Galerijos

Daugiau straipsnių