Vairuotojų euforija truko neilgai: degalai vėl brangs?

Grįžti į straipsnį

Tai

Tai portretas
Viskas brangs pinigu spausdinimas to ir tiketis reikejo ,algu tiek nedidina kaip viskas brangsta ,maziau ir vazinejam kuras brangus , remontas ir brangsta ir brangs situacija prastai jau sukasi .

Plėšikams - NE

Plėšikams - NE portretas
Visada jaučiu vidinį pasibjaurėjimą kvailiais, užsukančiais į Statoilus (Circles), Viadas ir Nestes. Tai žmonės neturintys savigarbos (bent jau mano akyse). Kam padėti plėšikams kai yra Jozita, EMSI ir kitos normalios kolonėlės?

tam CHA

tam CHA portretas
tai tamsta galit ten ir likti, ar vis dėl to grįšit namolio?

stebina

stebina portretas
žmonių pasakymai, kad "į kainą nežiūriu, piluosi, nes reikia". Tokie viskam abejingi ir augina kainas, vietoj to, kad piltųsi ne bet kur, o kur pigiau. Ir tai galioja visur, ne tik kuro rinkoje. Nesuprantu, pvz., kodėl žmonės perka duonos parodijas RIMI už 1,50 EUR už 300 g, kai Norfoj normali duona kainuoja 1,19 EUR už 800 g.

netikėlis

netikėlis portretas
Degalų kainos yra nustatomas vykdant "žalių" idiotų politinę valią. Visokiais būdais yra brukami elektriniai automobiliai, kurie važiuoja nuo rozetės iki rozetės ir labai lengvai leidžia kontroliuoti ir valdyti jų vairuotojus. Tai akivaizdžiai yra švabinės doktrinos įgyvendinimas. netikiu melu apie naftos kainas ir panašiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Lansbergiu gauja. dar mazai prisivoge .Jeigu Kauno senjorai dar juos isrinks. tai visiska beprotybe. Jau taip sedim duobeje. Atsibuskit,kai kurie Kauno zmones. Gana koncervams.

Naftos barelis 80 dilerių

Naftos barelis 80 dilerių portretas
Degalai turi kainuoti apie1,20€,kažkas kažką gerai dulkina

Mačiulis slepia žalią planą

Mačiulis slepia žalią planą portretas
N.Mačiulis meluoja,dėl naftos paklausos lyg nežino, kad naftos paklausa mažėja dirbtiniai dėl žalio plano, kur kelerius metus atgal įvede ribojimus naftos (ne tik rusiškai) gamybai ir perdirbimui ir ją neapsimoka tiekti i rinką pigiai, ne bent tą daro kremliaus kekšės už dyką, todėl kaina tik kyls, plius žalieji kovoja su kremliumi Ukrainoje.

tam..... Sovietmečiu...

tam..... Sovietmečiu... portretas
Investiciniai čekių paleidimą į apyvartą, prichvatizuojant Lietuvos turtą, po šimto metų rašys istorinėse knygose kaip apie vieną didžiausių sugalvotų aferų ką tik atgavus Lietuvos nepriklausomybę. Dabar apie tai rašyti nieks ne leis, per anksti. Po investicinių čekių aferos sekė kita ne ką mažesnė afera- žemės kilnojimas, siekiant pasikelti žemgrobiams žemės vertę iš mažos vertės plotų. Ir taip toliau.

tam kur Sov............................nepriklausė

tam kur Sov............................nepriklausė portretas
gražinti turėdavai buta jei jis budavo žinybinis (priklausantis gamyklai),o valstybės skirtus butus galėdavai ir išsikeisti i mažesni ar didesni su (priemokom),kai kas sugebėdavo ir parduoti(su vikruntasais),kiek atsimenu už buto nuoma tėvai mokėdavo apie 4,0 rubliais(už visas paslaugas),aišku algos buvo 120-130 rub.,bet palyginkit procentais,dabar alga600-800 euru ,o už butą sumoki 300 ir daugiau,nėr ką lygint.VAT TAU IR LANSBERBINIU dovanėlė tipo nebrangiai išsipirkti butus už investicinius čekius,anksčiau viska remontuodavo butu valdybos iš valstybės pajamu,o darbar viskas iš musu kišenės...

Cha

Cha portretas
O Baltarusijoje šiandien dyzelis 0.91 euro ,benzinas - dar pigesnis....pavydėkit. Kaip tik esu ten.

Sovietmečiu butai žmonėms nepriklausė !

Sovietmečiu butai žmonėms nepriklausė !  portretas
Buto sovietinės okupacijos metu parduoti negalėjai. O jei daigto negali parduot vadinas tu nesi jo savininkas. Jei važiuoji į kitą miestą gyvent, butą turi grąžint įmonei ar gamyklai kuri tau ji skyrė... Tik Lietuvai iškovojus nepriklausomybę būtent Landzbergio vyriausybė už investicinius čekius leido nebrangiai išsipirkti tuos butus ir tik tada žmogus tapo tikru savo NT savininkų su nuosavybės dokumentais rankose

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite portretas
Bent savaitę nesipilkim šiame degalinių tinkle ir kainų švieslentėse išvysime : Benzinas - 1,40, dyzelis - 1,50. Kartelis užkniso juodai !

Tam "o kada"

Tam "o kada" portretas
Niekas nebrango, o tik viskas nežymiai pigo iki 1990 metų. Nežinai - gal dar buvai negimęs? Net butai jauniems specialistams buvo dalinami NEMOKAMAI. Benzinas kainavo 10 kapeikų litras...Vanduo - nemokamai. Elektra tik simbolinė kaina. Jauniems specialistams, baigusiems veterinarijos ar žemės ūkio akademiją rajonuose NEMOKAMAI gaudavo namą, ūkinį pastatą ir 20 arų žemės sklypą.

O kada

O kada portretas
jie nebrango?

BŪTŲ DIDŽIAUSIA SENSACIJA...

BŪTŲ DIDŽIAUSIA SENSACIJA... portretas
Jeigu Lietuvoje kas nors pigs. Tam, kad pigtų reikia turėti pramonę, žemės ūkį, energetiką. Viską turėjome, kol į valdžią neatėjo Lietuvos naikintojai - landsberginė šutvė su išverstaskūriais KGB-istais. Tie, kurie užsislapstino 75 metams.

kainos neadekvacios

kainos neadekvacios portretas
ka pradejo benzininese furose kura veziuoti, dyzelis tapo brangesnis uz benza?

Galerijos

Daugiau straipsnių