Kūno modifikavimo menas: auskarų tendencijos 2024–2025 metais

  • Teksto dydis:

Kūno modifikavimo pasaulis nenustoja stebinti savo įvairiapusiškumu ir įkvepia mus. 2024 metais auskarų vėrimai ne tik išlaiko savo populiarumą, bet ir atneša naujų tendencijų, kurios pritraukia skirtingo amžiaus žmones. Patyrę VEAN TATTOO auskarų vėrimo meistrai pasidalins su mumis naujausiomis tendencijomis ir papasakos, kokios kūno modifikacijos bus populiariausios 2024–2025 metų sezone.

Auskarų vėrimas į ausis

Tikriausiai ausis yra populiariausia kūno dalis auskarams, kurią kasdien praveria šimtai tūkstančių žmonių visame pasaulyje. Visa auskarų vėrimo į ausis esmė yra ta, kad tik jūs nusprendžiate savo kūno modifikacijos drąsumo laipsnį. Šis sezonas neabejotinai diktuoja chaotiškų vėrimų tendenciją, kai šie vėrimai, išdėstyti ausyje, imituoja žvaigždynus danguje. Šioje harmonijoje svarbu iš anksto parinkti tinkamus papuošalus, kitaip vietoj žvaigždyno gausite netvarkingą auskarų vaizdą.

Pexels.com nuotr.

Taip pat savo aktualumo nepraranda vėrimai hėliks, tragus, daith ir industrial – šie auskarų vėrimo tipai visada atrodo drąsiai ir gražiai, pabrėžia bet kokį įvaizdį.

Vėrimai-akcentai: Smiley, skruostai

Pexels.com nuotr.

Smiley vėrimas kalba pats už save. Šis auskaras tampa matomas, kai žmogus šypsosi, nes jis daromas viršutinės lūpos pasaitėlyje. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori į savo įvaizdį pridėti šiek tiek paslapties ar žaismingumo.

Skruostų vėrimas – netipiškas, bet labai charizmatiškas auskarų vėrimo būdas, kuris imituoja duobutes skruostuose. Jei norite „wow“ efekto, drąsiai darykite skruostų vėrimus. Patikėkite, nuo tokios grožybės neįmanoma atitraukti akių.

Nosies sparnas ir pertvara – nosies auskarai

Pexels.com nuotr.

Nosies sparno ir pertvaros (septumo) vėrimai – apie stabilumą. Rinkutės nosyje kaip buvo, taip ir lieka tendencijomis, pereinančiomis iš metų į metus. Su nosies vėrimais istorija tokia pati kaip ir su ausų: galima klasiškai pradurti nosies sparną ir įdėti tvarkingą vyniuką arba sukurti kompoziciją iš vėrimų, pavyzdžiui, du praverti nosies sparnai ir septumas atrodo labai intriguojančiai ir drąsiai. Svarbiausia teisingai parinkti papuošalus, kurie pabrėžtų jūsų grožį.

Vyšnia ant mūsų neformalaus torto – mikrodermalai

Pexels.com nuotr.

Mikrodermalai sujaudino industriją dar 2000-aisiais, kai tik atsirado. Kažkas elegantiško, nuostabaus ir kaprizingo – šie kūno papuošalai nėra tokie paprasti, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, ir reikalauja daugiau dėmesio nei įprasti vėrimai. Mikrodermalas susideda iš poodinio inkaro (plokščios plokštelės) ir keičiamo antgalio. Nepaisant oro lengvumo išvaizdos, mikrodermalai reikalauja kruopščios priežiūros ir dėmesio. Jų nereikėtų daryti tose vietose, kurios dažnai liečiasi prie drabužių ar plaukų, taip pat šio tipo auskarams reikia profesionalaus valymo pas meistrą kas pusmetį. Jei nesilaikysite šių rekomendacijų, jūsų auskaro tarnavimo laikas sutrumpės ir jums tai bus nemaloni patirtis.

Auskarų tendencijos gali sugrįžti ir išnykti, tačiau svarbiausia juose yra ne populiarumo šleifas, o tai, ką galite iš šių tendencijų pasižymėti sau. Tikroji auskarų vertė slypi jų gebėjime atspindėti jūsų vidinę esmę, todėl nebijokite eksperimentuoti ir išreikšti save per kūno modifikacijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
joks cia menas , cia kaip Raskiukai

Nuomonė

Nuomonė portretas
Reikia būti visišku debilu, kad taip darkyt savo kūną.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių