Vilniaus policijai pasipriešino neblaivūs triukšmadariai: bute rasta narkotikų

Vilniaus policijai pasipriešino neblaivūs triukšmadariai, bute pareigūnai rado narkotikų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienio naktį, apie 1 val., policininkai atvyko į butą L. Giros gatvėje dėl triukšmo ir konflikto bute.

Sulaikant neblaivų (0,87 prom.) 26 metų vyrą ir 19-metę merginą, pastarieji aktyviais veiksmais priešinosi ir sukėlė fizinį skausmą dviem Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Bute rasta ir paimta žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, kad tai  narkotinės medžiagos.

Abu įtariamieji, bei kartu bute buvę neblaivūs (1,84 prom.) 28 metų vyras ir (1,84 prom.) 25 metų vyras, uždaryti į areštinę.

Policijos pareigūnai dėl sukelto fizinio skausmo į sveikatos priežiūros įstaigą nesikreipė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, už tai baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Ikiteisminis tyrimas taip pat pradėtas ir dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o jie ne iš laisvės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių