Kaliningrado srityje sporto renginys palaikytas gėjų paradu

Kaliningrado srityje Sovetsko mieste policija sulaikė bėgimo dalyvius, pamaniusi, kad tai gėjų paradas.

Sovetsko miesto tinklalapis praneša, kad praėjusį savaitgalį miesto jaunimas dalyvavo bėgime „Už sveiką gyvenimo būdą“, jame dalyvavo ir jaunesnio amžiaus moksleiviai, taip pat tėvai, atėję palaikyti savo vaikų.

Sportininkams bėgant pro pašto pastatą užpakalyje jų pasigirdo automobilių signalai, atsisukę jie pamatė ne mažiau kaip tris policijos ir vieną greitosios pagalbos automobilius. Pasirodo, jie atvyko bėgikų suimti.

Policininkai pasiūlė sportininkas vykti į vidaus reikalų skyrių, pasakę, kad jiems paskambino anonimas. Budrus pilietis tvarkos sargams pranešė, kad miesto centre vyksta nesankcionuotas gėjų paradas.

Dar viena priežastis sportininkams sulaikyti buvo bėgimo akcijos vėliava. Ant juodos, geltonos ir baltos Rusijos imperijos vėliavos buvo užrašyta  - „Rusai renkasi sportą“. Šią vėliavą policija palaikė sektantiška.

Bėgimo varžybų organizatoriams reikėjo rašyti pasiaiškinimą, kad tai grynai sporto renginys. Taip pat buvo paimti kitų dalyvių parodymai. Po to visi buvo paleisti.

Kol kas agentūrai „Interfax“ nepavyko gauti oficialių komentarų šiuo klausimu.


Šiame straipsnyje: gėjų paradasGėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zulnaliugai

Zulnaliugai portretas
Nuo kada rusijos veliava juoda geltona balta siulyciau pasidometi

Nesiorentuoja

Nesiorentuoja portretas
RU policija.Va LT policija tai suorentuota.Kai Vilniuj panery gejai vaiksciojomojuodami ir saukdami- PERGAKLE,tai visos Lietuvos sargai suvaziAVE tvoras pastate,jas apgyne nuo normalios orentacijos seimunu UOKOS ir GRAZULIO.Dar LT policija nubaude visus seniukus,ateme ju kompiuterius uz rasyma apie gejus.LIETUVOS POLICIJOS reitingai kyla.GAL net greit visuotinai issibegios.Ateje per naujus rinkimus rusai ives tvarka ir suorentuotoje LT policijoje.

Ostpreussen

Ostpreussen portretas
Iš foto matyti, kad Kaliningrade nėra žiemos ir medžiai žaliuoja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių