Kaip rasti tobulą piniginę? Peržiūrėkite tris patarimus ir atrodykite stilingai!

  • Teksto dydis:

Piniginė yra gerokai asmeniškesnis daiktas nei daugelis kitų moteriškų aksesuarų, todėl ją rinktis reikia itin atidžiai. Moterims piniginės nėra vien funkcionalus pinigų ir kortelių dėklas. Tai galingas aksesuaras, leidžiantis demonstruoti statusą ir charakterį.

Taigi, neabejojame, kad kiekviena moteris nori rasti tobulą piniginę. Kaip tai padaryti? Pasinaudokite mūsų paruoštais patarimais!

Kaip išsirinkti tinkamo tipo piniginę?

Ieškančios tobulos piniginės moterys turėtų atlikti šiokius tokius namų darbus – peržiūrėti, kas bus dedama į piniginę. Monetų piniginės, kortelių dėklai, didelės delninės tipo ir sulankstomos moteriškos piniginės – šiandien rinkoje yra daugybė moteriškų piniginių tipų, atitinkančių skirtingų moterų reikalavimus, todėl, įvertinusi savo poreikius, gana lengvai išsirinksite sau geriausiai tinkantį šio aksesuaro modelį. Žinodama, ko Jums reikia, tinkamą kokybišką ir madingą piniginę rasite Eavalyne.lt: https://eavalyne.lt/c/aksesuarai/odine-galanterija/pinigines/pinigines-moterims.

Kaip pasirinkti piniginės medžiagą?

Natūrali ar dirbtinė oda, zomša, poliesteris, medvilnė, plienas – iš įvairių medžiagų pagamintų piniginių rasite čia: https://eavalyne.lt/c/eavalyne/prekiu_zenklai:tommy_hilfiger.

Kadangi asortimentas tikrai nemažas, ne taip jau paprasta pasirinkti sau geriausiai tinkantį variantą. Bene madingiausios piniginės – odinės, nes jos patvarios ir elegantiškos. Metalinės piniginės taip pat sparčiai populiarėja dėl išskirtinės išvaizdos ir tvirtumo. Galiausiai ir kitos medžiagos nenusileidžia nei populiarumu, nei kokybe, nei stilinga išvaizda. Taigi, sprendimas priklauso tik nuo jūsų!

Partnerio nuotr.

Kaip pasirinkti piniginę, derančią prie garderobo?

Ar piniginė turi derėti prie visų drabužių, kurie yra jūsų spintoje? Nevisai, tačiau ji turi puikiai atspindėti jūsų stilių. Taigi, besirenkant naują piniginę, pagalvokite, kokie drabužiai dominuoja garderobe: formalūs, laisvalaikio, sportinei. Pagal tai pasirinkite piniginės stilių. Vis tiek bijote apsirikti? Tuomet piniginę galite derinti prie avalynės. Jei ieškote ne tik naujos piniginės, bet ir batų, patarimų apie avalynės pasirinkimą rasite straipsnyje: „3 moteriškų batų modeliai, kuriuos verta turėti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
BBD aš ant tų jūsų stilių. Svarbu, kad būtų pinigų.

Kam jos reikia,

Kam jos reikia,  portretas
jei SAVO pinigus privalėsime laikyti ,,grupės draugų" bankuose, ir atsiskaitinėti tik banko kortele???

kaip

kaip portretas
kaip kaip - reikia, kad kas nors pamestų
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių