Kauno sankryžose – daugiau įstrižinių pėsčiųjų perėjų

  • Teksto dydis:

Prieš metus vienoje centrinėje Kauno sankryžoje buvo išbandyta naujovė – įstrižinė pėsčiųjų perėja. Dabar dar keliose sankryžose kirsti gatvę bus gerokai patogiau.

Nuo rugsėjo pradžios įstrižinės pėsčiųjų perėjos atsirado Kęstučio gatvės sankryžose su Maironio, A. Mickevičiaus bei Gedimino gatvėmis. Taip pat tokių perėjų tinklas pasipildė ir K. Donelaičio gatvės sankryžoje.

K. Donelaičio ir Maironio gatvių sankirtoje buvo įrengta minėta pirmoji perėja, nuo šiol įstrižai sankryžą bus galima kirsti ir ties K. Donelaičio ir Gedimino bei A. Mickevičiaus gatvėmis. Kitaip tariant, pagrindinėse Kauno centro gatvių sankryžose pėstiesiems bus daugiau laisvės.

„Šiose sankryžose raudonas šviesoforo signalas vienu metu dega visoms transporto priemonėms, tad pėstiesiems kirsti sankirtą įstrižai, degant žaliai šviesai, saugu, greita ir patogu“, – nurodė eismo specialistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkis

Rinkis portretas
Papildomas uždarbis dažytojams. Visos duobėtos ir su įkritusiais šuliniais gatvės jau padažytos, primarmaluota geltonų kvadratų. Ženklų pribadyta pakankamai. Nieko daugiau nesugalvoja.

Liepa

Liepa portretas
Medžiai miršta Laisvės alėjoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunu!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių