Karo jūrininkai taranavo keltą “Kintai”?

Socialiniuose tinkluose sekmadienį pasirodė pikantiškas vaizdo įrašas. Klaipėdietis nufilmavo, kaip karinių jūrų pajėgų laivas “Kuršis”, besišvartuodamas Danės upėje, rėžėsi į bendrovės ”Smiltynės perkėla” keleivinį keltą “Kintai”.

Incidentas įvyko šeštadienį apie 11 val. ryto, kai kariškiai švartavosi Danės upėje, kad galėtų įlaipinti svečius, kurie ketino plaukti į jūrą jūrininkų pagerbimo ceremonijai.

Pasak Karinių jūrų pajėgų atstovo Audriaus Vitkausko, “Kuršis” didelio tonažo laivas, lyginant su fregatomis “Aukštaitis”, “Žemaitis” ar “Dzūkas”, dar nėra švartavęsis Danės upėje, todėl veikiausiai ir nutiko šis incidentas.

Esą “Kintai” per susidūrimą beveik nenukentėjo, o “Kuršis” liko apibraižytu laivugaliu. Tačiau laivui daugiau nepakenkta ir jis išplaukė su svečiais į jūrą nuleisti vainikų. Beje, laivą artimiausiu metu ketiname statyti į doką remontui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiškučio pa...pa...pa...

Kiškučio pa...pa...pa... portretas
Kodėl Lietuvos karalius bijojo zuikių? Kronikoje rašoma taip: „O Mindaugas pasiuntė pasiuntinius pas popiežių ir priėmė krikštą. Tačiau jo krikštas buvo apgaulingas. Slapta aukojo savo dievams, pirmajam Nunadieviui ir Teliaveliui ir Diviriksui, kiškių dievui, ir Medeinei. Kai išjodavo į lauką ir išbėgdavo kiškis į lauką, į tą miško šilą neidavo ir nedrįsdavo net šakelės nulaužti“. Ką reiškė šis jo prietaringumas ?

to saniok

to saniok portretas
Pasiziurek kacape, ruskiu povandeninis laivas guli ant dugno svedijoje, ka tas ruskis su tokia technika zada kariauti? Tegu nejuokina o toliau geria degtine mongoloidai

To saniok

To saniok portretas
Saniok piderast von iz litvy xui sasat putinu
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių