Verslininkas A.Bosas pasitraukė iš Klaipėdos „darbiečių“ vadovų

Verslininkas Antanas Bosas pasitraukė iš Darbo partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko pareigų.

Jo partijos kolega parlamentaras Vytautas Gapšys BNS sakė, kad A.Bosas šias pareigas paliko balandžio pradžioje.

„Tai natūralu - jis lieka skyriuje, bet keičiasi pirmininkai“, - BNS sakė V.Gapšys.

Naujo skyriaus vadovo rinkimai numatomi gegužės pradžioje. V.Gapšys patvirtino, kad tarp galimų kandidatų vadovauti skyriui minimas Raimundas Paliukas, buvęs su DP susijungusios ir Naujosios sąjungos - socialliberalų narys. R.Paliukas nuo 2001 - 2008 metų yra buvęs Lietuvos dujų asociacijos prezidentu, nuo 2008 metų yra buvęs aplinkos viceministru tuometinėje Artūro Paulausko vadovautoje aplinkos ministerijoje.

Pasak parlamentaro, A.Bosas pasitraukė pats, tačiau esą jau seniau buvo aišku, kad anksčiau ar vėliau tai įvyks.

„Paprasčiausiai buvo ieškoma momento, kada tas pasikeitimas galėtų įvykti. Išėjo toks labai neblogas tarpas iki rinkimų“, - teigė jis.

V.Gapšio teigimu, skyriui turėtų vadovauti aktyviau partijos veikloje dalyvaujantis žmogus.

„A.Bosas jau nedalyvaudavo ir Seimo rinkimuose, ir praėjusiuose nedalyvavo, ir šiuose nesiruošia dalyvauti, ir savivaldos veikloje tik ribotai. Dėl to mes manome, kad tai yra logiškas žingsnis, jis dalyvauja partijos veikloje, bet atsiranda tas žmogus, kuris aktyviai dalyvaus rinkiminėje kampanijoje, ir taip bus netgi patogiau spręsti kylančius iššūkius ir uždavinius“, - kalbėjo Seimo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vika

vika portretas
Idomu, kada A.Bosas sumokes savo darbuotojam atlyginimus ir sodrai mokescius.Visas imones,UAB-us ,kurie nemoka uz darbuotojus sodrai mokescius ,turetu uzdaryti.Kaip gali verslininkas vykdyti versla nemokedamas mokesciu.As zinau ,kad nemazai UAB-u yra nemoka ir yra issiskoline sodrai po 260 000 ,- Lt. mokesciu,uz tai ir nera pinigu zmonem ,kurie uzsidirbo socialines garantijas ir isejo i pensija.Visi kurie nesumokejo sodrai mokescius ,turetu arestuoti UAB-o ,imones turta ,parduoti, ir sumoketi sodrai isiskolinimus.Tada atsirastu pinigu, zmoniskom pensijom ir socialinem ismokom.

Mia

Mia portretas
Man nusisikt,ka veikia tas bosas,tegu sau varo kur akys mato!!!

Vienodai

Vienodai portretas
Svarbu darbiečiai suteikia visiems darbo. Tegyvuoja Darbo partija!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių