Pastato savininkui – vėl nuostoliai

Pastatų savininkai uostamiestyje skuba pranešti policijai apie grafitininkų apipieštas sienas ir skaičiuoja jiems padarytus nuostolius.

Pastatų savininkai uostamiestyje skuba pranešti policijai apie grafitininkų apipieštas sienas ir skaičiuoja jiems padarytus nuostolius.

Antradienį vakare Bangų gatvės 8-ojo namo savininkas pastebėjo, kad ant pastato fasado atsirado didelis užrašas. Vyras jau trečiadienį apie tai pranešė 1-ojo policijos komisariato pareigūnams ir nurodė, kad sienų terliotojai padarė jam 3 tūkst. eurų nuostolį.

Šis statinys pernai rudenį taip pat buvo patraukęs grafitininkų dėmesį, tąkart jie naujos statybos pastatą buvo aprašę mažesniais užrašais.

Jeigu šį nusikaltimą tiriantys policininkai turėtų kontaktą su grafitininkų subkultūros atstovais, nustatyti šios ir daugybės kitų terlionių autorių nebūtų sunku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bangu gatves gyventojui

Bangu gatves gyventojui portretas
Koks tavo reikalas pastatas uždarytas ar ne? Neturi kur nakvot? Ateik, tau duos tuos 10€ galėsi uždirbti.

Bangu gatves gyventojas

Bangu gatves gyventojas portretas
Pirma atsidaryk pastata,jau desimtmeti nesugebama atidaryti patalpu,o dabar sokdins draudikus...,duok savininke bombzeliui 10 € nuvalys ant ciongo.NESVAIK -3000€.Draudikainirgi nedurni.

Hmm

Hmm portretas
Kaip gražiai žurnalistai vandalizmą pavadino - subkultūra :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių