Po triukšmadarių išprašymo iš laiptinės Taikos prospekte – dūris į ranką

Triukšmas laiptinėje dažnai nervina daugiabučių namų gyventojus, bet patiems drausminti triukšmautojus gali būti pavojinga. Tuo trečiadienio vakarą įsitikino tėvas ir sūnus, pabandę iš laiptinės išprašyti būrį jaunų vyrų.

Incidentas, dėl kurio gyventojams teko kviesti policiją, viename Taikos prospekto daugiabučių namų tądien kilo apie 18.30 val.

„Klaipėdos“ žiniomis, tą vakarą namo laiptinėje stoviniavo būrys jaunų vyrų, jų garsūs pokalbiai ir šūkavimai aidėjo ir butuose.

Viename jų gyvenantys 50-metis vyras ir jo 20-metis sūnus pareikalavo kompaniją išeiti į lauką ir ten spręsti savo reikalus.

Akivaizdu, kad pokalbis nebuvo draugiškas, konfliktuojantys vyrai galiausiai išėjo į kiemą. Emocijos kaito, tėvas ir sūnus išgirdo grasinimų, o kažkuris iš laiptinėje stoviniavusių vyrų kažkuo aštriu dūrė vyrui į ranką.

Kol policininkai važiavo, triukšmautojai išsilakstė, bet vieno jų apibūdinimas leido pareigūnams netrukus įtariamąjį sulaikyti netoli įvykio vietos.

31 metų vyras atsidūrė areštinėje, ketvirtadienį jo laukė apklausa miesto policijos komisariate, kur atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tikėtina, kad aistroms nurimus paaiškės daugiau incidento aplinkybių. Galbūt taps žinoma, kuo durta nukentėjusiajam ir ko jauni vyrai lūkuriavo laiptinėje.

„Kalbant apie panašius atvejus, visada vertėtų atsižvelgti į situaciją ir pirmiausiai galvoti apie savo saugumą, o įvertinus esamas aplinkybes patartina kviesti pareigūnus“, – teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Asta Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių