„Pajūrio kempinge“ statys namelius

Giruliuose esantis „Pajūrio kempingas“ vis dažniau lankomas turistų. Šiemet jame apsilankė daugiau žmonių nei pernai. Įstaigos vadovai jau mąsto, kaip pagerinti sąlygas kitam sezonui.

„Pajūrio kempingas“, kuriame yra 50 vietų palapinėms, 15 vietų nameliams ant ratų, laužavietė, sporto aikštynai, vaikų žaidimo aikštelė, pirtys, veikia antrą sezoną.

Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė Romena Savickienė pasakojo, jog šiemet kempinge apsilankė šiek tiek daugiau turistų nei pernai. Ypač jų gausu buvo liepą.

„Žinoma, buvo dienų, kai sulaukėme ir mažai turistų. Tai labai priklauso nuo oro. Jam subjurus, žmonių atvažiuoja kur kas mažiau. Su palapinėmis juk nepatogu, kai lyja. Vis tik orai šią vasarą buvo karšti. Sezonu esame patenkinti“, – tvirtino R.Savickienė.

Vadovė džiaugėsi, kad atsiranda vis daugiau žmonių, kurie kempinge apsistoja ilgesniam laikui. Buvo žmonių, kurie čia gyveno du mėnesius. Atvažiuoti jie žadėjo ir kitąmet.

Kempinge šį sezoną lankėsi daug lietuvių, vokiečių. Pastarieji džiaugėsi, kad galima rasti patogią vietą poilsiauti.

Nors vasara dar nesibaigė, jau galvojama, kaip pagerinti sąlygas turistams kito sezono metu.

Anot R.Savickienės, ši vasara parodė, kad vieno šaldytuvo kempingui neužtenka. Karštomis vasaros dienomis daug turistų ateidavo pasidėti maisto produktų.

Vadovė vylėsi, kad kitąmet kempingas turistus pasitiks su naujais nameliais. Projektas baigiamas ruošti.

Pagal jį „Pajūrio kempingo“ teritorijoje turėtų būti pastatyta dvylika pusantro aukšto keturviečių namelių su patogumais. R.Savickienės teigimu, žmonės juose galėtų gyventi ne tik vasarą, bet ir žiemą.


Šiame straipsnyje: Pajūrio kempingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių