L. Suodaitis susitiks su sūnumi: bandymas provokuoti tylą gąsdinimais nepavyks

  • Teksto dydis:

Santykių dramą ir mestus įtarimus dėl fizinio smurto prieš žmoną Viktoriją Siegel šiuo metu išgyvenantis Laurynas Suodaitis trečiadienį susitiks su sūnumi.

„Labas visiems, kol laukiu sūnaus atvykstant, norėjau su jumis pasisveikinti. Manau, kad vakar matė visi šitą emocinę įvykių atomazgą, kuri dar, manau, tęsis, nes tik dabar prasidėjo. Kaip ir buvo lengva nuspėti, lengva pasakoti, kad instagramas nėra platforma aiškintis santykius, tada kai ne abu buvome išsiųsti į areštinę parai, iš namų dviem mėnesiams išmesti. Kai Velykas ne abu su vaikais praleidome ir video su vaikais, lovoje besivartančiais, ne abu galėjome pasidalinti. Tai bus visko dar, manau.

Nuomonėmis manipuliuoti galima kiek nori, kelti į pirmą vietą smulkmenas, bet, kaip rašė, Bulgakovas, rankraščiai nedega. Niekada nekalbėjau to, ko pagrįst negaliu. Suprantu, kad yra noras tylai, bet kadangi su manimi už rankos to kelio antradienį nepraėjo, kurį praėjau aš, tai, manau, kad turi ir daugiau žmonių žinoti, kaip yra ir kaip buvo. Todėl bandymas provokuoti tylą gąsdinimais nepavyks, nes praeitą savaitę aš praradau daug ir daugiau prarast nenoriu.

O bandant nusukti dėmesį nuo įvykių, ant manęs galima stumti kiek noro yra, dėl to, kad taip, kaip buvo apstumta ir prikrauta praeitą antradienį, labiau jau nebeapstumsit. Gražios visiems darbo dienos, o aš einu mažiuko pamatyti, nes jau matau atvažiuojantį“, – instagramo istorijų įraše sakė L. Suodaitis.

Primename, kad antradienio vakarą V. Siegel vyras šio socialinio tinklo paskyroje pranešė, kad sulaukė džiugios žinios iš Vaiko teisių tarnybos – jam atsirado galimybė pasimatyti su sūnumi.

Kaip jau rašyta, policija pranešė, kad balandžio 4 d., antradienį, apie 21.49 val., gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

Balandžio 8 d., šeštadienio vakarą, situaciją pakomentavo ir pati V. Siegel-Suodaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mes

Mes portretas
Nei cia mušė,nei cia ką..tik įkliuvo kvailys barakudai,,niekas nekaltas kad jam patinka silikonas

Robkė

Robkė portretas
O tai tas idiotas iš to strioko, kad pabuvo areštinėj vaiko vardą pamiršo, kad tik "mažium' vadina? Dabar kiekvienam kvailam vyrui sakoma "Nebūk suodaitis"....

Egidijus

Egidijus portretas
Labai norėjo žmogelis kaprizingos ir dirbtinos Barbės, tai dabar tegul ir nesiskundžia.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių