G. Nausėda: šiandien aš noriu padėkoti

  • Teksto dydis:

Dar vienai kadencijai šalies vadovo poste perrinktas Gitanas Nausėda pirmadienį socialiniame tinkle padėkojo Lietuvos žmonėms už palaikymą.

„Lietuvos žmonių man parodytas pasitikėjimas – tai įvertinimas penkerių metų darbo, į kurį įdėjau visą širdį. Jis nebuvo lengvas. Kadencija buvo pažymėta pandemijos, nelegalios migracijos, baisaus Rusijos karo prieš Ukrainą iššūkių. Stengiausi visada ieškoti sprendimų. Stengiausi siekti gerovės valstybės tikslų, kuriuos išsikėliau prieš pirmąją kadenciją, pirmiausia – mažinti socialinę ir regioninę atskirtį.

Šiandien aš noriu padėkoti. Labai nuoširdžiai padėkoti visiems Lietuvos žmonėms, nesvarbu, kur jie gyventų. Jūsų balsai mane įpareigoja veikti. Ir toliau sieksiu rezultatų. Sieksiu, kad mūsų politinės partijos sutartų dėl klausimų, kurie svarbiausi Lietuvai.

Visus šiuos penkerius metus lankydamasis įvairiuose šalies regionuose, aš pirmiausia mačiau ir girdėjau žmones. Neabejoju, kad tokiu būdu sukauptos žinios man padės ir ateityje. Ir toliau sieksiu nuoširdaus dialogo su visais.

O šįryt tariu ačiū už tokį stiprų ir įkvepiantį palaikymą. Jis man nepaprastai svarbus!“ – feisbuke paskelbė G. Nausėda.

Primename, kad Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, G. Nausėda surinko 74,43 proc. rinkėjų balsų, premjerė Ingrida Šimonytė sulaukė 24,06 proc. rinkėjų palaikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valentina

Valentina portretas
Dėkojama veikiau už balsavimą prieš I.Šimonytę, o ne už jį. Bet kam čia motyvus aiškintis, ar ne?

Gerovės valstybė?

Gerovės valstybė? portretas
Skaičiau, kad sodros biudžete- milijardai eurų, bet vidutinė senatvės pensija -627 eurai mažesnė negu Lenkijoje ( 920 eurų) Estijoje ( 748 eurai) Rumunijoje (718 eurų),net Latvijoje (647 eurai). Lietuva berods trečia nuo galo, mažesnės pensijos berods tik Kroatijoje (529 eurai) ir Bulgarijoje ( 358 eurai).

Cha- cha

Cha- cha portretas
Reikia padėkoti bendražygiams - komunistams. Taigi, ori pensiją jau garantuota!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių