G. Nausėda: supratimas, kad kraujas liejasi, atėjo iki žmonių, kurie anksčiau garbino V. Putiną

Grįžti į straipsnį

Problema ne garbinimas ir ne Putinas

Problema ne garbinimas ir ne Putinas portretas
bet kuri didesne tauta neleis priesui priarteti prie kaimyno del keliamu pavojau. Tik ifijotas kaip lietuvos vyriausybe kimba i atlapus ksimynui. Gaila Ukrainos. Sis karas ne apie Rusija ir ne spie Ukraina

Aleksandras

Aleksandras portretas
Akivaizdu, kad de facto lietuviškos kiaulės paskelbė Rusijos federacijai karą. Deja, susiklosčius tokiai situacijai, manyčiau, kad Rusijos federacijai kovoje su agresyviu Lifeinės teroristiniu - fašistiniu, vykdančiam rusų tautos etnocidą ( genocidą ? ), režimu būtų tikslinga naudoti JAV taktiką, (Vietnamas, Irakas) t. y. masinius bombardavimus. Pažymėtina, kad tikimybė, kad lietuviškas kiaules pavyks priversti gerbti tarptautines teisines ar netgi elementarias etikos normas yra niekingai maža. Būtina numatyti ir užtikrinti į akmens amžių sukaltos Lifeinės populiacijos išgyvenimo ir izoliacjos mechanizmus.

Tu nepagalvoiji

Tu nepagalvoiji portretas
kodėl Lukošenka neprisideda prie Putino? Ar ne todėl kad jam Ukrainos nereikia - jis puls prie progos Lietuvą. Vien dėl to kad mes jam ne tik niekšybes krečiam, nuostolius nešam tarptautiniu mastu, bet ir visi mūsų parsidavę šunys nuolat ant jo loja. Ant kiekvieno kampo(visiškas diplomatinis - politinis neraštingumas...) Gera perspektyva tavo Gerovės Valstybei, a' ne Bankomate?

idomu

idomu portretas
> Va tep. Irako okupacijos bei beveik milijono gyventojų nužudymo nepasmerkė?

to kęstas

to kęstas portretas
KĘSTAS skursta-padėkiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

taip

taip portretas
rezoliucijoje

Va tep

Va tep portretas
143 šalys vakar rezploicijoje pasmerkėokupantę,josdraugai Nikaragva,Baltarusija, Š,Lorėja, Indija ir kinija-susilaikė,

to Skiep

to Skiep portretas
Mato mato skiep durniuk o dar tu pranešei jam tai jis tuoj tuos baltarusus nukaus o tu eik ramus vaikeli miegoti

Taigi

Taigi  portretas
Po Putino "didvyrių" raketų smūgių ukrainiečių vaikų darželiams, mūsų darželiuose jau plinta negražus ir agresyvus žaidimas "Mušk kiaulę rusišką".

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Nepadeda Putino zzzassrancams mūsų protingos ir išmintingos, besikeikiančios ir besikoliojančios Kremliaus šunaujos dedamos pastangos spaudant kvailą vištą - gauna nuo ukrainiečių į dantis ir neša muilą iš Ukrainos. ...................p.Tešlagalviai, spaudyti reikia stipriau, o koliotis garsiau ir jūsų norai išsipildys.

Grazinkit

Grazinkit portretas
Ukrainai branduolini ginkla , gales zzzzombius vvvvvatinius superdolint

skiep

skiep portretas
Prezidente,negi nematai,kad ruosiamasi pult Lietuva,pasinaudojant Belarusijos armija i kuria bus itraukti rusu daliniai? Puls,kad atitraukt NATO demesi nuo Ukrainos.Ne be reikalo Lukasenka pradejo kaltint Lietuva kazkokiais perversmais ,teroro aktu ruosimu belarusijoj ir pan, jis ruosias permest armija,sudaryta pagrinde is rusu daliniu ir ginkluotes prie vakarines sienos,tai yra prie Lietuvos.Kremlius bus tarsi ne prie ko,nes puls atseit belarusai,besigindami nuo Lietuvos.Stai ka svarstykit o ne ginklu atidavima Ukrainai.

Kęstas

Kęstas portretas
Koks jis patenkintas, kad gražiai pačiulba... Ar apsimoka mums išlaikyti tokius veikėjus, kaip jis ir Broleris? Juk skurstame. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

tomas

tomas portretas
matomai anukas nusedai celka suplese va ir apsitaske

Ura

Ura portretas
As kacaps,ruskojo bydlo,man nidašunta,vot ir vsio.

to to anonimas

to to anonimas portretas
aštuonerius metus kijevas žudė donbaso gyventojus. Ko dabar verkia? O kiek laiko serbam davė nato žudyti kosovo gyventojus, iš tikro okupantus serbijos žemėse? Kur sankcijos? O suniokotas Irakas. Užpultas tik todėl kad turėjo naftos už trilijonus dolerių. Nei žudikų, nei sankcijų žudikam.

jo

jo portretas
o supratimo, kad lietuviai is lietuvos bega pas nauseda nera...

tik

tik portretas
vien vasaline roza isreiskia sio zmogeno tipa za rod anti abeinguma zmonems ir kaip uzprogramuotas robotas kartojantis jam pateikta programa nekreipdams demesio i savo a dministraciniu pavaldyniu nieksybes kurios cinikai lenkia visus tai jau ne zmones o velniu ruja -;;-;;-;;

švabo mazgotei nuosėdai-plakatų rinkinys

švabo mazgotei nuosėdai-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

to anonimas

to anonimas portretas
Atvykę nekviesti okupantai žudantys svetimos valstybės žmones yra NE ŽMONĖS.Kam jų gali būti gaila.Gaila besiginančių,o ne puolančių.

Anonimas

Anonimas portretas
NAUSĖDAI LINKSMA KAD SIUNČIAMI IŠ LIETUVOS GINKLAI ŽŪDO ŽMONES...JIS NUOTARAUKOJE NET JUOKIASI...KAS TAI NEADEKVATUS ELGESYS REIKALAUJANTIS PSICHIATRŲ DĖMESIO ?????

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Ruoškitės spalio 18 d 90 m sueina tautos revoliuciunieriui,sovietiniam palikimui draugui vytautui.

>>>to Nausėdai \\\\\.../////

>>>to Nausėdai  \\\\\...///// portretas
>tai puiku,nes gal dar nedašuto minkštakačiui,kad tik klanui dirba ne Lietuvai ir kaip šunauja jį "myli",net staugia.___Toliau laižyk bankyrų subines,nes jie gardžiai šika.

anonimui

anonimui portretas
Svarbu,kad tavo karlikas suprastų ,kad žmogžudžiams ruZams neleista bus siautėti Ukrainoje.Tas svarbiausia.

Anonimas

Anonimas portretas
O PATS NAUSĖDA IR ZELENSKIS SUPRANTA KAD LIEJASI ŽMONIŲ KRAUJAS NUO JŲ BAIRAKTARŲ ????

to Nausėdai

to Nausėdai portretas
Priekvaišėli,gal manai,akd tavo pezalus skaito prezidentas, eik gydytis,ką vartoji?

Kęstas

Kęstas portretas
Tai Landsbergiai įsivaizduojamas špagas įkiš į įsivaizduojamą priešą, tai Nausėda pakartos tokius judesius, tai Šimonytė ar dar kuri kita senmergė ministrė pamosikuos ore tuo, ko neturi. Kam šis teatras? Kad nukreipti dėmesį nuo to, kad kitos Europos tautos gyvena draugiškiau ir lengviau susidoroja su krize, o Lietuvos elito veiksmai yra ne kas kita, bet lietuvių tautos naikinimas. Klounai atitraukia mūsų dėmesį, kol plėšikai jų sėbrai, besivadinantys Lietuvos verslininkais, krausto mūsų kišenes. Po to Stikliuose turtai pasidalijami. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Na taip

Na taip portretas
kai amerika Jugoslaviją šlavė tik naikintuvais ir visai beveik sunaikino tai čia nieko tokio? Ten kraujas nesiliejo ir visi tik rankom plojo? Kai Ukrainoje jau 8 metus liejosi nekaltų žmonių kraujas Nuosėda irgi jautėsi ramiai?UKRAI PATYS PRISIDIRBO TODĖL DABAR TEGUL SREBIA. O jums LIETUVOS VALDŽIAI reikia žiūrėt savo šalies saugumo o nekrėst kvailysčių kurias dabar darot. Manot kad garsiai sakydamas kad lietuviai nepritaria Putinui užkoduosit visus ir jie galvos tik taip kaip sakot?Klystat ir labai.

Romas

Romas portretas
cia apie ispyiltas viakcinas?

NAUSĖDAI

NAUSĖDAI portretas
Tu visai tūpas ar apsimetinėji? Atsigręžk atgal. Kas padarė Ukrainoje valstybės perversmą ir kas šiandien vadovauja jai? Dar papasakok, kad ne JAV banditai šiandien nurodinėja klounui Zelenskiui, kad tas žudytų savo tautą tenkinant Amerikos surežisuotus planus nuleisti kraują Rusijai ir Europai. Pabandyk paneigti bent vieną mano argumentą p.Prezidente.

idomu

idomu portretas
Kodėl niekas nebešūkauja laisvę kankinei SAVČENKO? Pamiršo ir pamiršo tokią heroika, nėra nurodymo ir apmokėjimo?

Jis \\\\\.../////

Jis  \\\\\...///// portretas
ne prezidentas,jis lanzborgų tarnas.

to Jonas

to Jonas portretas
,,perskaikei,perskaikei,nelis,nelis'',sako,graži bus.Tau iki mano perskaitymo šviesmečiai,dar elementorių pastudijuok,paskui atrašinėk.

JONAS TAM to primityvas

JONAS TAM to primityvas  portretas
Vaikeli tu kažin ar kada gyvenime nors keles eilutes perskaikei eik vaikeli mokytis nelis kur nieko nesigaudai

citata-bravo

citata-bravo portretas
,,G. Nausėda siūlo neįsileisti rusų turistų ir pasibaigus nepaprastajai padėčiai gruodžio viduryje''

Kodėl?

Kodėl? portretas
Kodėl visi beraščiai užzombinti ?Ir atvirkščiai,visi užzombinti Kremliaus beraščiai?

Viktoras

 Viktoras  portretas
O TU GAIDY VISAI NIEKUOM NEPASIVADINI NES TAVE ŽMONES NEPALAIKO

viktoras

 viktoras portretas
Tikrai su nausėda baigiau gaideli

to viktoras

to viktoras portretas
O tai JONAS jau nepatinka,pasivadinai Viktoru.Dieve mano,kokie tie kremliaus zombiai

Viktorija

Viktorija portretas
Nausėda nausėda atsipeikėk išsišiepes išsirietes mala nesamones JUOKDARY

viktorai-jonai

viktorai-jonai portretas
turbūt abu tą pačią pirmą klasę baigėt-du vienam,echa cha cha

viktoras

viktoras portretas
Šitiek mėn zelia tik pinigu prašė jankiai kalbėjo kad rusai naikina Tai kur ta galinga nato ko negelbėjat Nausėda kur jankiu nato kariai prie ko čia žmonės rusai ukrai kur tavo šefai jankiai ko negina turbut bijo juk nato narkašos eitu padėti Paaiškink nausėda o ne šūda malk kaip pinigėliai tai europa turi duoti o tai zele neturės už ka pirkti iš jankiu ginklus Juk nepakalbėsi nesamone kad už dyka duoda tai visas pasaulis žino kiek ukram kainuos gražins per 50 metu skola kažkiek tai jankiu korporacijom žemėm gražins tik baisu kad jei laimės rusai tai jankiai ir kiti geradarei špyga gaus Toki daikta kaip ginklus nieks nedovanoja tai jankiu biznis todel ir nepuola o kiša ginkluote i skola kol dar zele gyvas

to >to pagalvojus

to >to pagalvojus portretas
Tavo skaitytojai orlauskio arba janutienės laidų žiūrovai,jiems ir rašyk.

to jonas-ivanas

to jonas-ivanas portretas
Tai sakai,Ukraina į RuZiją įsiveržę,paskelbė karą,eik tu sau,ir ką tas pasaulis nemato tavo gerojo gnomiko,net Kinija su Indija jau nebalsavo PRIEŠ o susilaikė JT, š...dą mali, berašti,švieskis,tamsa užzombino akeles,matyt Olgą žiūri ar išmargintą solovejų. Ir dar kokį žodį turi visų gerb.Ukrainos prezidentas-ginklai keliauja,o tavasais jau suirietęs nosiuką nuleidęs lūpikes kramto belaukdama skokio iš nVS

JONAS

JONAS portretas
Juokas iš tu natciku Jei žinotu kad sunaikins rusija tai ko tik bombikes zelionkai pametinėja tai eiki ir sumuškit ko taip ilgai leidžiat žuti ukram viska slapčia jankiai daro O zielia žino kad jankiai tik pakurstis o i kara nesivels nes kaip sukils pasaulis kurie nukentėjo nuo jankiu padėt Putinui tai maža nepasirodis ir kinai ir indija ir irakas ir iranas ir arabai ir užgrobta afrika Jau tas zele jokio balso neturi už jo nugaros AZOV i nugara irėme ginklus tik žodis ne taip ir lavonas Dabar tikrai ir rusai ir ukrai pamatė kad jam liepta kariauti isimaišė vyriokas dėl pinigėliu kaip sako velniu dūše pardavė

>to pagalvojus

>to pagalvojus portretas
taigi rašau tiems kas įstengia giliau mastyt ir moka skaityti .Jei nepatinka skaityk komentarus iš trijų žodžių:D)Rusiškų..

Liuksas

Liuksas portretas
Terorista putina reikia likviduoti, taip kaip Bin Ladena. Teroristiniai zmones neturi nuodyti zemes planetos.

makas

makas portretas
ar kasnors neutralizuos ta Putina? Kiek galima, vienas psichas sokdina visa pasauli... kur ziuri JAV ? Uztektu geros spec operacijos, kaip Bin ladenui.

taigi

taigi portretas
Nesupratau, o už su visais žmonėmis sudegintą RAKOS miestą niekas neatsakys?

pagalvojus

pagalvojus portretas
> Yra teisiami ( priversti teisti) UKR politikai ir pareigūnai už sąmoningą dezinformaciją, nes paaiškėjo , kad visi "prievartavimai" tebuvo propagandinės melagienos siekiant iškaulyti kuo daugiau pinigų bei ginklų . Jūs domėkitės, domėkitės :)

tai[am]--,,,to pagalvojus,,,

tai[am]--,,,to pagalvojus,,, portretas
issitepk sikna ir visas skyles raudonais dazaisir rek ,kad rusas oisprievartavo ...tave iskarto ,,,nuormalus LGBTQ ,,, pasaulis palaikys

to primityvus

to primityvus portretas
Niekada neskaitome paklodžių,rašyk fantastinį romaną,gausi pinigučių,ten galėsi galimai nusišnekėti.

to pagalvojus

to pagalvojus portretas
Yra vaizdo įrašai,rodė,yra pavardė išsigimėlio,kuris prisipažino,tu viso normalaus pasaulio neapgausi,nėra šansų.

pagalvojus

pagalvojus portretas
Dar apie "išprievartautus" kūdikius ir močiutes pasekite pasaką.

Primityvus mastymas

Primityvus mastymas portretas
Ponas įsijautė žinąs ką ir kaip galvoja žmonės?:D) Jam galimai atrodo kad žmonės tikrai yra runkeliai kurių elgesį ir sąmoningumo laipsnį nesunku nustatyt - tik pavarei per valdžiasklaidą reikiamą propagandą ir tvarka? Visi smerkia Putiną iki vieno?:D) Taigi ponai iki dabar laiko nepaprastąją padėtį kad jeigu-ką sumedžiotų ne taip mastančius...Tuos kurie gal pritart Putino politikai..Lietuva per visus amžius todėl ir išliko neišnykus, kad niekad nepasidavė jokiam diktatui, apsimetinėjo lojalia visokios rūšies swoalaciams ir mokėjo prisitaikyti prie gyvenimo sąlygų.***Yra posakis: ,,Tu mane gali priversti, bet tu pamėgink įtikinti". Pas mus valdžios režimas įtikinti net nesistengia - pasakė ir viskas. Kitaip galvot negalima, todėl visi galvoja taip kaip nori valdžia:D) O ,,per siūles" vis lenda ir lenda įdomūs faktai, globalūs interesai ir nešvarūs siekiai vienašališlkai valdyt tam tikrų kontinentų populiaciją..

to taigi

to taigi portretas
Tik jau nesivadink,,tauta''. Juokingai atrodai.

to pagalvojus

to pagalvojus portretas
Nesistenk,neišeina tau,niekaip.Tu čia apie ,,prikaltus'' prie kryžiaus.Nejuokinga,kai žuvo jau apie 400 vaikų nuo okupantės žudikės-teroristės kruvinų rankų.

taigi

taigi portretas
Kodėl Irakui niekas nepadėjo, kur pasaulio opinija, juk agresorius užpuolė Iraką melagingu - išgalvotu pretekstu, nužudė beveik milijoną gyventojų, sudegino miestus su visais civiliais gyventojais ir ką ten veikė lietuvių "aitvarai"?

Tam to jus čia rimtai

 Tam  to jus čia rimtai portretas
Kas tie jus kur nuosėda supratot turbut šaikos chebra ar giminelės Bet kaip skaitai komentarus žmoniu tai jis kaip ir landzbergas yra labai nekenčiamas tautos tik maža dalis ji skaito lietuvos prezidentu O tu asiliuk kažkoks tai neaiškus esi hibridas maišytas tauta pergyvena dėl lietuvos o tu vargeta nesigaudai kas ka ir apie ka

to tam

to tam portretas
Nei tu meluok,nei tau pavyks-šimtai tūkstančių,tai nejau separatistai,ir patys rusai tiek išžudė,visko gali būti,jie tą sugeba.

pagalvojus

pagalvojus portretas
> gali ir negalvoti. Suprantu, už jus pagalvota, esate stropus propagandos užzombintas komjaunuolis, bet aš linkęs galvoti ir man nužudyti vaikai Rakoje ar Donecke vienodai brangūs , kaip ir žuvę Kijeve.

tam--,,,pagalvojus,,,--8 metus kraujas liejosi

tam--,,,pagalvojus,,,--8 metus kraujas liejosi  portretas
Donecke ir Lughanske -simtai tukstanciu nuzudytu .....vakaruose ir Lietuvoj nei viena valdziagyviu sliucha nenubrauke jokios asareles ...asareles braukt pradejo --kada y Kijeva joptelejo rusas....

gali ir negalvoti

gali ir negalvoti portretas
Nes nesugebi, kaimynai,Europa pirmiausia, o ne visas pasaulsi,net to nesuvoki pelės smegenim

pagalvojus

pagalvojus portretas
Kraujas liejosi ir Vietname, Grenadoje, Kombodžoje, Somali, Jemene, Eritrėjoje, Libijoje, Afganistane,,,,,Irake ištisus miestus okupantai sudegino su visais žmonėmis, ar nors ašarėlę kas nubraukė?

pagarba

pagarba portretas
Tauta su jumis,Prezidente.Pagarba jums.Rinksime ir 2 kadencijai,jei tik kandidatuosite.

super

super portretas
Vokietija jau perdanė Ukrainai oro gynybos sistemą,,Iris-T''.

Aš \\\\\.../////

Aš \\\\\...///// portretas
skaitau tik Kauno Dieną,dar tik ja pasitikiu.___Buvau sblūdijęs,atsiprašiau,manau atleido.

-tam-,,,o kaip ten su geroves valstybe,,,--

-tam-,,,o kaip ten su geroves  valstybe,,,-- portretas
taigi jau sukure ...valdzioje narkomanai ir iskrypeliai, policijoj ir kariuomenej chocholu banderos, lietuvoj veliavos jau ne lietuviskos o banderu, legalizuoja narkotikus, teismai korumpuoti , konstitucija nebeveikia , valstybej seimininkauja svetima kariuomene su savu iskrypusiu isdaviku gaujomis.... viskas kaip ,,,geruose namuose,,, geroviu valstybeje,,,

to cha...

to cha... portretas
eik dirbt,valkata,nestovėjęs prie barščių

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas manote,kad Tapinas suaukotus milijonus panaudojo pagal paskirtį,spaudžiam ŽALIĄ.

neverta

neverta portretas
Nesigincykite su kremliaus pakirkšnutėm,neverta, ju kasdien ta spats tekstas, neverta,lai jie vieni paverkia,kad ju gnomikui nesiseka.

cha.... cia pozicija valstybes vadovo kuris su

cha.... cia pozicija  valstybes  vadovo kuris su  portretas
uzslaptintu KGB esnyku gaujos lansbergistu LGBTistu padugnem , sunaikino lietuvos banka, lita, nepriklausomybe, isvijo is salies pusantro milijono tautieciu, --vietoj ju suveze chocholu banderas , rupinasi ju islikimu, gyvenimo gerbuviu, algom , darbo vietom, vaiku mokslu ...bespjaudydamas y tautiecius kurie stovi eileje prie labdariniu barsciu ,o dabar skolinas tu vargdieniu vardu milijardus, kuriuos moka 3 %BVP jankiams uz pazada kad jy su klika apgins nuo Putino rusu , ir dar priedo atbubina vokieciu darmajiedu 4 tukst, kuriuos privales islaikyt lietuviu tauta ....antraip sakant savus kariskius isvaike ir bando gintis apsikarste samdiniais is visu skyliu ....cia lietuvos isdaviko ,o ne prezidento yzvalgos siekiai ir tikslai..be reikalo Ramunas Karbauskis bande gynt sia jankiu pakerksnute , tai niekas ...nulis...

O KAIP TEN SU GEROVĖS VALSTYBE???

O KAIP TEN SU GEROVĖS VALSTYBE??? portretas
ar jau visiems gerai gyventi , ar tik išrinktiems ?? BŪK SAVO VIETOJ, NAUSĖDA, - JUK ESI TIK LABAI MAŽOS VALSTYBĖS VADOVAS - R Ū P I N K I S SAVO ŠALIES ŽMONĖMIS PAGALIAU !!!!!!!!!!!

to ukrainiete

to ukrainiete portretas
MAŠA,apsiramink, nepraeina tokie juokučiai , vargdieni

UKAINIETĖ

UKAINIETĖ portretas
AČIU TAU NAUSĖDA KAD MUSU ZELENSKI PADAREI MILIJARDIERIU ATVYKSI VISI PAS TAVE SU VIŠIVANKOM IR VĖLIAVOM

Petras

Petras portretas
Nepyk nuoseda bet tauta taves ladzbergo ir tos tavo surinktos vagiu šaikos nekenčia ir joks Karbauskis tavo autoriteto nepakels tik save apsidergs už toki ukrijos kovotojo gelbėjima

Tam to Kuo daugiau nato kariu

Tam  to Kuo daugiau nato kariu portretas
Sakai asile nepuls iš kur žinai o jeigu puls kas tada vyks kova o tu gyvas skydas glušiau nacikams Pakovos kol tokius šudo gabalus kaip tu paklos o paskui maus kaip iš afgano nes nacikai tiesiog lyguistai bijo rusu kariu ir lėktuvai jau dabar sprukimui paruošti Gal ir pavyks nausėdai lanzdbergui pišei kubilui jukniai ant uodegos užsikabinti Pragyvenau kara ir tokias sprunkančias žiūrkes mačiau

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Laimės karą Ukraina?,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Laimės karą Rusai?,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote dabartinę V.Zelenskio politiką,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas palaikote dabartinę V.Putino politiką,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Nausėda,spaudžiam ŽALIĄ.

Kaunas

Kaunas portretas
NAUSĖDA BET KAIP SKAITAI KOMENTARUS TAI DAUG ŽMONIU NET IR PASSAULYJE DAUGIAU PALAIKO RUSUS NEGU TAVO ZELENSKI IR SCWABA O JAU TAVO AUTORITETAS ŽEMIAU PLINTUSO BAIG ŠŪDA MALTI APIE UKRUS IR RUSUS TAUTA LAUKIA KADA LIETUVOJE BAIGSI NAIKINIMO DARBUS NEI MES KARIAUJAM NEI MUMS RŪPI KITU KARAI TAI TIK TAU LABAI SVARBU ZELENSKIS IR AZOVCAI TIESIOG AIŠKIAI MATOSI KAD SU GRYBE NORI SUKELTI BRANDUOLINI KARA JUK TIK DURNIUS GALI GALVOTI KAD TIK NATO LAIMĖS O JEI BRANDUOLINIS TAI IR TAVE ASILE NUŠLUOS

Kažin \\\\\.../////

Kažin  \\\\\...///// portretas
ar tave daugiau garbina LT,ar Putiną RUS,nes be galo panašūs,tik ne išore,o "darbais".___Kaip tenai reikalai su Jurbarko banditu? ŽADĖJAI,kokį dar "garbingą" titulą suteiksi KGB'stui vytuliukui?,kiek dar ramiai žiūrėsi,kaip Lietuva drakoniškai grobstoma?,kada pastatysi URM'o kvailelį į vietą? ir imsies užsienio politikos,tai tavo prioritetas,"gerovės" valstybės kūrėjau.GĖDA,nausėda.

Pilietis

Pilietis portretas
Koncervinė lerva komentaruose nerimsta.Puola visus iš eilės.Dabar,kaip tik laukinius nuo pasiutligės vakcinuoja.Kreipkis,tau jau laikas.

Daznai

Daznai  portretas
perziuriu rusu forumus. Na,turiu ten draugu dar nuo Afganistano karo. Tai va - visi,kas keike Putina,dabar sako,kad jis teisus ir visi pila mesla ant kolektyviniu Vakaru! Kaip Lukasenka pastumeme i Putino glebi savo i2iotaska politika,taip dabar ta pati darome su buvusiais samoningais rusais!

to pilietis

to pilietis portretas
Ant tavo kūno okupanto ruzo įleisti nagai tave žlugdo.

Pilietis

Pilietis portretas
TS-LKD-vėžys,ant Lietuvos kūno!

Kuo daugiau Nato karių Lietuvoje

Kuo daugiau Nato karių Lietuvoje portretas
Tuo mažesnė tikimybė, kad čia uzklys valkataujantys fufaikiniu saldotai iš maskalyno.

aha

aha portretas
Tie kurie suprato esmę išvyko seniai paliko okupantę, na o dabar kai mirtis žiūri į akis tik dėl savo kailio mogilizuojami suprato, deja, tai tik mažuma

anonimui

anonimui portretas
pavydi???Na nieka s tavęs neklausys,palojai ir į būdą.Kiek tą patį gali kartoti?

sviesioji puse.

sviesioji puse. portretas
kiek vilka sersi- vistiek miskan ziures.ar tiketina ,kad Putino gerbejai persigalvojo? ne, pritilo -taip, persigalvojimas - pasaka naivuoliams.

SVEIKINU

SVEIKINU portretas
VADINASI TAI SUPRATO NET NAUSĖDA....

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip isijungi lietuvos žines nesuprantama kas darosi KGB dukrelė ČMIL vyksta i briuseli tartis dėl UKRAINOS reikalu PIŠĖ su vokietijos ginibos ministre tarėsi dėl UKRAINOS reikalu Sukriošes senis kgb ANUŠAUSKAS europoje nuvyko tartis dėl UKRAINOS reikalu nausėda peza tik dėl UKRAINOS reikalu Tai gal jau mes ne lietuva net prezas už nugaros ukru vėleva pasikabinesTAUTA ATBUDE VIENA RYTA RASITĖS VISAI KITOS ŠALIES PILIEČIAI

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Kad nepalaikau, nei vieno iš jų,esu prieš bet kokius karus,reiškiasi gali atėjęs mane viešai apdergti?!Per tokius karo ištroškusius degradus,kaip tu,pasaulis ir kenčia!Esat grėsmė visuomenei,nes troškimas žudyti rusus yra aukščiau visko.Ir nesvarbu,kad bus nužudoma 100 žmonių,svarbu bus,kad 1 iš jų buvo rusas!Štai tokia "logika" remiat savo karo eskalaciją!Gėda!

to jūs čia rimtai

to jūs čia rimtai portretas
Gali enmeluot,neskiest kremliaus melų,niekas netiki, jam viskas gerai,mums viskas gerai,o jums negerai???okupantės žudikės gaila ar karliko,ko?grobti,plėšti,žudyti svetimų šalių žmones niekuo nekaltus-tau viska sgerai???Tokių kaip tu jau mažėja ir Rusijoje,supranta jau pagaliau.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
8 metus iki šito įvykio,rytų Ukrainoje,kraujas liejosi laisvai ir niekas to nematė.Dabar aršiai eskaluojama,kurį teroristą reikia palaikyti,o kurį smerkti.Savo poelgiais-abu lygūs! P.s.Ar jam viskas gerai?!Atrodo šiek tiek ištinęs....

Alio

Alio portretas
Kai Afganistane Eitvaras zude, krauja nesiliejo?

Galerijos

Daugiau straipsnių