Atostogos – oro uoste: gali tekti apsišarvuoti kantrybe

  • Teksto dydis:

Po penktadienio pasaulinės IT sistemų krizės pasipylė turistų aimanos dėl atšauktų, kelioms valandoms ar pusei paros nukeltų skrydžių.

Keliautojai lietuviai primena, kad, pavyzdžiui, iš Turkijos ir į ją skrydžiai vėluodavo ir anksčiau, tačiau dauguma akcentavo, kad į Lietuvą kelionės vyko gana sklandžiai ir vėlavimas, jei buvo, tai iki valandos.

„Žiauri situacija Antalijos oro uoste. Nusiteikit pavargti. Mūsų skrydis vėlavo 3,5 val. Įkeliu skrydžių foto. Nei vieno – laiku“, – savaitgalį vienas poilsiautojų perspėjo feisbuko grupėje „Atostogos Turkijoje“.

„Turėjome ir mes tokią situaciją, tik 7 valandas turėjom laukti nukelto skrydžio“, – teigiama viename komentarų. „Mes 10-čia valandų vėliau išskridom į Stanstedą“, – pridūrė dar vienas internautas.

Mes 10-čia valandų vėliau išskridom į Stanstedą.

Žmonės dalijo patarimus kreiptis dėl kompensacijos dėl skrydžių vėlavimo. Kiti buvo nusiteikę skeptiškai. „Abejoju ar gaus kažką… Mes pernai, kai iš Turkijos turėjome grįžti, irgi papuolėm į sistemos neveikimo dieną... Nebuvo skrydžių visai. Turkijoje praleidome papildomas dvi paras, kompensacijos jokios, nes ne oro linijų kaltė, o global problema“, – dėstė kitas poilsiautojas.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė apie kauniečio įspūdžius iš paralyžiuoto Kretos oro uosto.

Herakliono oro uoste dėl pasaulyje chaosą sukėlusios IT sistemų klaidos buvo įstrigę daugybė žmonių.

„Žmonių – daugybė, sausakimšas oro uostas. Stovi žmogus prie žmogaus. Ir prekybos taškuose pilna žmonių. Sienos nuramstytos. Vieni stovi, kiti sėdi. Sudėtinga prasibrauti. Atsisėsti nėra kur. Nėra ir oro, karšta, tvanku“, – pasakojo kaunietis, keliavęs su šeima – žmona ir dviem dukrom.

Plačiau skaitykite straipsnyje: „Kauniečio įspūdžiai iš paralyžiuoto Kretos oro uosto: vaikai klykia, tvanku, visi susigrūdę“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių