Velionio D.Kedžio artimieji ketina registruoti partiją

Kaune velionio Drąsiaus Kedžio artimieji ir rėmėjai šeštadienį surengė steigiamąjį susirinkimą ir artimiausiu metu ketina įregistruoti politinę partiją „Drąsos kelias“.

„Kol kas tai paprastas susirinkimas aptarti partijos registravimo, jos programos kūrimo reikalus. Plačiau apie tai visuomenei paskelbsime kitą savaitę“, – tik tiek tesakė viena iš partijos kūrimo iniciatorių, D.Kedžio teta Audronė Skučienė.

Apie susirinkimą labai mažai informuoja ir pačios steigiamos partijos profilis socialiniame tinklalapyje „Facebook“. Ten įdėtos tik kelios fotografijos iš susirinkimo. Partijos pirmininku siūlomas kunigas altaristas Jonas Varkala.

„Drąsos kelias“ savo deklaraciją apie ketinimus kurti partiją paskelbė pernai rugpjūtį. Dokumente nauja politine jėga norintis tapti judėjimas akcentuoja kovą prieš oligarchiją, siūlo teisėsaugos pertvarką, griežtesnes bausmes už valstybinio turto grobstymą, korupciją, pedofiliją, narkotikų kontrabandą. Partija pasisako už progresinius mokesčius, pridėtinės vertės mokesčio mažinimą, šildymo, elektros kainų reguliavimą, nemokamą mokslą.

Teisingumo ministerijoje dabar įregistruotos 39 partijos. Artėjant šių metų rudenį įvyksiantiems rinkimams be „Drąsos kelio“ užsiregistruoti nori ir daugiau naujų politinių jėgų: politinė organizaciją - sąjungą TAIP, partiją steigia Kristina Brazauskienė, kuriama Emigrantų partija, atkuriama Lietuvių tautininkų sąjungą.


Šiame straipsnyje: Drąsius KedysKedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvos kraštas

Sūduvos  kraštas portretas
Sveikinam naują Partiją, linkim sėkmės veikloje. Išlikit dori ir teisingi visada. Tokie kokius jus pažįstam jau pora metų. Palaikysim. Balsuosim.

pashka

pashka portretas
violetiniu patvorio sysalu partija.

         portretas
Juokas ir tiek: garliavinai sovietines prekybininkes palikuonys , besigiriantys kiek ir kokiu turtu turi, statantys bronzinius paminklus, ir siaip mono nuomone nieko negirdeja apie sazine ar garbe "kovos" su oligarhais, pedofilais ar vagimis!???? Ir kai tokius Lietuvos zemele nesioja?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių