Intymumo trenerė: prigesusią aistrą pakurstyti gali ir draudimai prisiliesti, ir malonumo praktikos

  • Teksto dydis:

Intymumo trenerės Aurikos Valan teigimu, sėkmingai ir abu partnerius auginančiai meilei būtinas puoselėjimas. Sutikus savo gyvenimo meilę, moterį greitai pavergė jo rūpestis, iniciatyva ir dėmesys. Šios savybės Auriką džiugina iki šiol. Taip yra dėl to, kad pora atsakingai žvelgia į tarpusavio ryšį ir jį nuolat stiprina.

„Mes mokomės į santykius atnešti geriausią savo energiją, išsakyti savo troškimus, poreikius. Taip pat – sukurti vienas kitam šiek tiek erdvės“, – apie patikrintus metodus kalbėjo Aurika Valan.

Intymumo trenerė atskleidė, kad prie santykių puoselėjimo prisideda ir ilgesys.

„Dabar darome tokį eksperimentą – pirmadieniais ir antradieniais nesikalbame, nesiliečiame ir miegame atskirai. Pirmus dvejus metus santykiuose atskirai miegodavome pusę savaitės. Tai labai naudinga, nes pasikrauni savo paties energijos“, – praktiką aiškino specialistė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Anot A. Valan, svarbu nuolat puoselėti chemiją tarp partnerių. Tam padeda ir pokalbiai, ir asmeninės paieškos.

„Mes kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį atsisėdame ir kalbame apie santykius – kas veikia, kas neveikia, ko norėtume daugiau vienas iš kito, ko nesame vienas kitam išsakę“, – atvirumo puoselėjimą apibūdino A. Valan.

„Mes kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį atsisėdame ir kalbame apie santykius – kas veikia, kas neveikia, ko norėtume daugiau vienas iš kito.

Specialistė pabrėžia, kad atvirumas santykiuose įmanomas tik tada, kai abu partneriai geba išlaikyti harmoniją patys su savimi. Pati Aurika Valan vidinės dermės dažnai siekia šokiu – tada paleidžia susikaupusį pyktį ir kitas neigiama emocijas.

Kitas geras būdas, anot intymumo trenerės, – malonumo praktikos, leidžiančios pažinti savo kūną ir poreikius.

„Dažniausiai tai yra prisilietimas, pojūčių ieškojimas – mokomės liesti savo kūną ir su kuo kalbėtis“, – atviro santykio su savimi svarbą apibūdino specialistė.

A. Valan patarimai norintiems palaikyti aistrą santykiuose – laidoje „Bus visko“ tik per LNK.lt ir LNK eteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jau ir qrvos patapo kažkokiomis trenerėmis ? Lauksim kada vagys taps pasisavinimo instruktoriais. Kvieskit Stapukonį į TV....

tai

tai portretas
ir miegu atskirai su kita boba, nes bute tik vienas miegamasis ir neturiu kur miegoti. Ir bobai seniai pasakiau - nekišk savo nagų prie manęs.

nepisamu nebuna

nepisamu nebuna portretas
buna tik degtines per mazai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių