JAV gyvenanti lietuvė įvardino dažną problemą: moterys prašo išmokyti geisti savo sutuoktinio

Aurika Valan – itin drąsi intymumo ir moteriškos lyderystės mokytoja, kuri nebijo gvildenti visuomenei nepatogių temų ir skatina moteris labiau pamilti save. Kas yra seksualumas? Kaip gyvenime patirti gilesnį malonumą ir išlaisvinti savo seksualinę energiją? – tai tik dalis klausimų, kuriuos dažniausiai žmonės linkę nutylėti, o Aurika kasdien užduoda šimtams moterų iš viso pasaulio.

Ne vienerius metus pasaulį maišiusi ir tikrojo savo pašaukimo ieškojusi, o pastaraisiais metais gyvenimą su mylimuoju Jungtinėse Amerikos Valstijose kurianti lietuvė Aurika prisimena, kad jos, kaip mentorės, kelias prasidėjo tada, kai ji ėmė domėtis seksualumo tema. Nors daugelis vis dar seksualumą sieja su intymiais santykiais, moteris į šią sąvoką žvelgia kur kas plačiau. „Taip, seksualumas gali reikšti seksą, bet kartu tai yra ir varomoji kūrybinė energija, gyvybinga jėga. Aš, pavyzdžiui, galiu žiūrėti mylimajam į akis ir tiesiog matyti fizines akis arba galiu žvelgti taip giliai, įsileisti į savo sielą ir net apsiverkti“, – pasakojo Aurika.

LNK nuotr. 

Aurikos klientės – moterys iš viso pasaulio. Užsienietes Aurika dažniausiai konsultuoja dėl verslo kūrimo, o lietuvaitės į ją dažniau kreipiasi norėdamos tobulėti santykių srityje. Tiesa, tautietėms skirtas programas Aurika kaskart adaptuoja, kadangi lietuvės yra itin kuklios ir neretai stokoja pasitikėjimo savimi. „Lietuvoje moterys galvoja, kad viskas turi būti nublizginta ir tobulai sudėliota, tačiau tai netiesa. Mes po truputį naikiname tuos šablonus. Mes mokomės sąmoningai save liesti, būti ir geromis mergaitėmis, ir laukinėmis“, – drąsiai pasakojo Aurika.

Aurikos praktika rodo, jog, deja, didžioji dalis jos mokymuose apsilankančių moterų yra atitolusios nuo tikrųjų savo pojūčių, todėl dažnai gyvenime susiduria su intymumo problemomis. „Turėjau vieną klientę, kuri atėjo ir sako: aš noriu norėti savo vyro“, – pasakojo Aurika ir atskleidė, kad tai dažna problema tarp moterų, kurios turi vaikų ir, atrodytų, laimingas santuokas, trunkančias ne vienerius metus.

Pati Aurika per gyvenimą neišvengusi ne vienerių skaudžių išsiskyrimų tikina, kad būtent jos galiausiai atvedė pas gyvenimo meilę Keviną, su kuriuo moteris susipažino Kosta Rikoje. Prieš trejus metus su Kevinu išskridusi į JAV, Aurika ten ir pasiliko. Moteris neslepia, jog abu labai atsakingai žvelgia į tarpusavio kuriamą ryšį ir jį nuolat stiprina, reguliariai užsiima praktikomis, kurios paleidžia neigiamas emocijas, taip pat užsiima malonumų praktikomis, kurios leidžia geriau pažinti savo kūną bei poreikius. Laidoje „Bus visko“ moteris paskatins išbandyti praktiką, kuri galbūt pakeis visą jų gyvenimą.

Visa tai ir dar daugiau – antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kogan

Kogan portretas
Siaubas.

Yra tokua lyriška daina

Yra tokua lyriška daina portretas
Amerika, Amerika ...

dddd

dddd portretas
Prostitutės mokinamos ,kaip reikia elgtis su klientais vyrais.O su savo sutuoktinių ar sutuoktinę visai kiti jausmai , tokių neišmokysi,tai natūraliai turi gautis iš meilės žmogui.Juokas ima iš tokių mokytojų.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių