ESO: po savaitės elektros dar neturi apie 900 nuo audros nukentėjusių vartotojų

  • Teksto dydis:

Dėl prieš savaitę siautusios audros elektros dar neturi apie 900 vartotojų, skelbia bendrovė „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO).

„Finalizuojant sutrikimų šalinimą ir keliems šimtams klientų esant be elektros energijos, sutrikimų žemėlapyje atvaizduojamu žemėlapiu vadovautis negalime, nes jame atvaizduojamos ir naujai atsiradusios klientų užklausos, nesusijusios su audra ir jos padariniais. Dirbame su atskiru sąrašu, kuriame yra apie 900 klientų“, – pranešime teigė ESO atstovė Rasa Juodkienė.

Pasak jos, iš 900 sąraše esančių nuo audros nukentėjusių vartotojų elektros tiekimas laikinai sutrikęs apie 400 vartotojų, nekokybiška elektros energija tiekiama apie 300 vartotojų, taip pat su 200 vartotojų, susisiekti nepavyko dėl elektros tiekimo atstatymo patvirtinimo.

„Tai yra ta dalis klientų, kuriems nėra įdiegta išmanioji apskaita“, – sakė R. Juodkienė. 

Jos teigimu, vartotojų skaičius, kurie šiandien neturi elektros energijos ūgtelėjo, nes dalį naujų pranešimų ESO gavo savaitgalį iš sodų, sodybų, taip pat liko pavieniai sudėtingi atvejai. 

ESO duomenimis, pirmadienį, 9.15 val. elektros iš viso neturėjo 1517 ESO vartotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

slava ukrainie

slava ukrainie portretas
vyrai dirba be poilsio-jie nekalti, kad viskas taip apleista, kad valdžia neturi pinigų, lauko linijas kabeliais pakeisti

Nu \\\\\.../////

Nu   \\\\\...///// portretas
bliat,tokius pinigus ima ir vagia,o žmonės savaitėm elektros neturi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių