M.Kalnietis: viskas bus gerai, jei žaisime taip, kaip galime

Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis teigia, jog rungtynėse su serbais svarbiausia bus apsiginti ir neklysti.

„Čempionate liko 12 stipriausių komandų, kikevienas taškas yra aukso vertės, eisime kovoti dėl kiekvienos pergalės. Tikiuosi mums padės tai padaryti sirgaliai“, - kalbėjo įžaidėjas.

Paklaustas apie Serbijos rinktinę, žaidėjas sakė, kad tai lėtą ir klampų žaidimą propoguojanti komanda. „Mums bus sunku apsiginti prieš jų žaidimą du prieš du ir neklysti, - kalbėjo M. Kalnietis. - Reikės tikrai gerai žaisti“.

Serbai, pasak krepšininko, turi tikrai gerai sukomplektuotą komandą: „Visos pozicijos yra stiprios, komandoje yra daug gerų metikų. Jų centrai labai galingi, o žaidimas po krepšiu - puikiai subalansuotas. Jeigu žaisime taip, kaip galime žaisti, manau, viskas bus gerai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bėda

Bėda portretas
Visa bėda yra ta, kad mūsiškiai taip pat yra lėtoki. Jei serbai tiesiog yra lėto žaidimo šalininkai ir propaguotojai, tai mūsų vyrai lėti dėl amžiaus, nuovargio ar kitų dalykų. Tačiau Kalnietis pasakė teisingai - du kart du yra keturi. Jei lietuviai žais taip, kaip gali, problemų neturėtų kilti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių