V. Orbanas: ETT bauda Vengrijai už prieglobsčio įstatymų nesilaikymą yra nepriimtina

Ministras pirmininkas Viktoras Orbanas ketvirtadienį pavadino „pasipiktinimą keliančia“ daugiamilijoninę baudą, kurią Europos Teisingumo Teismas skyrė Vengrijai už tai, kad ši nesilaikė bloko prieglobsčio įstatymų.

„ETT sprendimas skirti Vengrijai 200 mln. eurų baudą ir po 1 mln. eurų kasdien (!!!) už tai, kad ji gina Europos Sąjungos sienas, kelia pasipiktinimą ir yra nepriimtinas“, – rašė nacionalistas premjeras socialiniame tinkle „X“, pridurdamas, kad „nelegalūs migrantai Briuselio biurokratams yra svarbesni už jų pačių Europos piliečius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Karma bus negailestingiems, vata jau eimigruoja imigrantu neėmė patys pajuto ju dalia

Kaunietis

  Kaunietis portretas
Tai pagal tą storapilvį ir išverstakį savi piliečiai turi dvi galvas, gal dar keturias kojas arba dar kuo skiriasi nuo emigrantų. Mano nuomone kiekvienas, kuris tiki į bet kokio tikėjimo Dievą, supranta, kad Dievas mus moko artimam, nelaimėje atsidūrusiam žmogui privalu padėti. Ši, atsiprašant, asaba tik savo reitingais rūpinasi, o tam dar jo aiškinimas, kad jis tik savais, vengrais, rūpinasi. Religijos mokymai ir supratimas jam - kaip kiaulės apie debesį
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių