Kodėl merginos vaikinų interneto platybėse ieško dažniau nei vaikinai merginų?

Šiuolaikinėms technologijos vis labiau užvaldant pasaulį, internetinėse pažinčių svetainėse ne retai vyksta intensyvesnės antrosios pusės paieškos nei realiame gyvenime. Tenka pripažinti, kad skelbimų su antraštėmis ,,mergina ieško vaikino'' randame daug dažniau negu priešingų. Gal merginos jaučiasi vienišos ir nesuprastos, o vaikinams internete ieškoti tos vienintelės nėra labai drąsu?

Kiekvienas žmogus skirtingas, todėl ir priežasčių, dėl kurių pasiryžtame/nepasiryžtame meilės ieškoti internete turime savų. Tačiau aišku viena, internete kaip ir gyvenime, moterims bei vyrams rasti bendrą kalbą labai sunku. Remiantis statistiniais duomenimis, dažniausiai mergina ieško vaikino rimtiems santykiams, tikėdamasi sukurti darnią šeimą, o vyrai tokiais ketinimais žarstosi gerokai rečiau. Tačiau išgyventi šiltus jausmus kitam žmogui, galima ne tik realybėje, bet ir internetinėje erdvėje. Žmonės, aktyviai lankęsi pažinčių svetainėse ir ten ieškoję antrosios pusės, teigia patyrę visus įmanomus jausmus - susižavėjimą, džiaugsmą, meilę, skausmą, nusivylimą ir net pažeminimą. Būna ir taip, kad internete įsiplieskusi meilė neužgęsta visą gyvenimą, žmonės džiaugiasi atradę vienas kitą, sukuria šeimas, susilaukia vaikų. Nors manoma, kad pažintis internete dažniausiai mezga paaugliai, jaunimas, tačiau nesuklyskite, suaugę žmonės jose taip pat aktyviai dalyvauja. Kai antrosios pusės nepavyksta rasti įprastu būdu, dauguma merginų neatsisako virtualaus bendravimo, slapčia tikėdamos, jog šįkart sėkmė jų neaplenks ir pavyks galiausiai surasti gyvenimo meilę. Tačiau toli gražu ne visų moterų ketinimai tokie geranoriški.

Pasitaiko tokių atvejų, kai internetinių pažinčių lankytojos siekia užmegzti ne meilės, verslo santykius. Siūlo prostitucijos, erotinių masažų paslaugas su laiminga pabaiga. Daugiausiai tai išsiskyrusios, vaikus auginančios moterys, kurios stengiasi šeimai suteikti kuo didesnį komfortą. Juk sakoma, kad nėra blogų ar gėdingų darbų. Tačiau įstatymams nepasipriešinsi, kokio pobūdžio skelbimai byloja apie nelegaliai plėtojamą veiklą, juk mūsų šalyje prostitucija ir kitos erotinės paslaugos nėra pripažintos įstatymų, todėl portalų administratoriai ir kitos institucijos iš visų jėgų stengiasi tam užkirsti kelią.

Nors internete merginų anketų ženkliai daugiau, tačiau jos žymiai atsargesnės už vyrus. Neskuba susitikti, duoti asmeninių duomenų ar telefono numerio, o vyrai šiam žingsniu ryžtasi daug greičiau. Vos tik pamatę patinkančią merginą, nieko nelaukdami kviečia į  pasimatymą ar nori gauti telefono numerį.

Ieškant mylimojo internete, iš anksto patariame nepuoselėti tuščių vilčių, iliuzijų ir neskubėti. Pavyzdžiui, jei mergina gauna romantiškus, už širdį virpinančius laiškus iš žmogaus, kurio anketoje nėra nuotraukos, nematyti savęs apibūdinimo punktų, nevertėtų kažko tikėtis. Arba užuot malonaus pasisveikinimo sulaukiate klausimo apie lytinius santykius ar mėgstamiausias sekso pozas. Geriausia į tokius laiškus nekreipti dėmesio ir nesivelti į bereikalingas diskusijas, kurios tikrai neatneš jokios naudos. Internetinėje erdvėje žmonės būna atviresni, nebijo prisipažinti apie turimas meilužes ir atskleisti kitus asmeninius dalykus, ko tikėtina realybėje nepultų skelbti.

Kalbant apie internetines pažintis, pasitaiko ir komiškų situacijų. Viena iš jų apie tai, kaip moteris įsimylėjo savo buvusį vyrą. Išsiskyrimo skausmui numalšinti, mergina nusprendė pažinčių svetainėje susikurti anketą. Vieną dieną ji laiškelio sulaukė iš svajonių princo! Kaip bebūtų keista, jis atitiko visus iškeltus reikalavimus, fiziniai duomenys buvo idealūs, dvasinės vertybės jiems taip pat nė trupučio nenusileido. Nepatikėsite, nuėjus į pasimatymą mergina negalėjo patikėti savo akimis, susirašinėjimo draugas buvo jos buvęs vyras. Istorija tikrai priminė garsiausias meksikiečių muilo operas, laikui bėgant poros jausmai vėl atgimė ir aukso žiedai buvo sumainyti dar kartą!

Tenka pripažinti, kad internetinėje erdvėje kaip realybėje, gyvenimas ir meilės reikalai sukasi beprotišku greičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alaus vartotojai

Alaus  vartotojai portretas
Kodėllll Todėl, kad moterys meluoja dažniau. Ką ir diplomatiškai skelbia vienas toks serialas :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių