Ar moralu po „čekiukų“ skandalo imtis mokesčių reformos?

Grįžti į straipsnį

Magdusė

Magdusė portretas
Prisivogė su tais čekiukais ir dabar galo su galu nesuduria tai aišku tik mokesčių didinimas padengs tas vagystes

Nesgariacykit!

Nesgariacykit! portretas
Kapitalizme - mokescius moka tik ubagai! Kokia reforma bebutu - esmes tai nekeicia!

pilietis

pilietis portretas
Per savanaudžius, išpurtusius,godžius niekšus, visaip besistengiacius nuskurdinti Lietuva, ir yra tokia didelė atskirtis tarp mažiau ir daugiau [ tarp biednu ir turtingu ] uždirbanciu. Europoje [ ES ] yra iki 5 rocentu, kai Lietuvoje iki 7 procentu atskirtis. IR jiems , turtingiesiems, vis maža...Nors taukai per barzda teka iš godumo...

Anonimas

Anonimas portretas
kodel niekas negali sudrausminti kriminiliniu nusikalteliu,dabar teisiamu, konteineryje gyvenancio ,su naciu vaduko tatuiruote gyvulio Petucho ir jo sargo Plasmases ? Jei petuch'as negali [ neturi ] iš ko baudas sumoketi, jį reikia apgyvendinti vel tiuregoje,palei parašą. Galima ir pas ideologinį įkišti, tada abiems P gyventi bus geriau [ P - tai ne apie ka jus galvojate, tai P[aleckinis] ir P[etuch'as] ]

Nuomonė

Nuomonė portretas
Apie kokį moraluma galima kalbėti,jeigu pasakė,kad moralė ir dorovė ne šio pasaulio dimensija. Pinigus iššvaistė,dabar reikia didinti mokesčius.

Pilieciui

Pilieciui portretas
tai jeigu tau atrodo, kad mokesčių reikia mokėti kuo daugiau, tai tau niekas netrugdo nors ir visą savo atlyginimą pervesti VMI.

pilietis

pilietis portretas
KUR SEIMO NARIŲ SĄŽINĖ ??? Paaiškinu, jog esant čekiukų skandalui, kai tarybų nariai VISAIP STENGESI IŠNAUDOTI , net ir nusikalstamu būdu, jiems skirtus tam tikram tikslui VALSTYBĖS PINIGUS, kai tų pinigu visada buvo per daug, TAI SEIMO NARIAI JIEMS SKYRĖ DAR DAUGIAU ?????????? Tik dabar jau gales naudoti belekaip, nes jie yra "alga"....NORSet ne vienos savivaldybes merai sakė ,kad tai ...LABAI AKRAUNA SAVIVALDYBES,NES LĖŠŲ SKYRIMAS ŠIOMS REIKMĖMS IŠAUGO NET KELIS KARTUS..... Štai taip seimūnai išlaidauja, švaistosi valstybės pinigais.

pensininkė

pensininkė portretas
savivaldybėse čekiukų skandalą mano išsprendę, o kaip seime irgi yra pinigai kurie vadinami kanceliarinėms prekėms automobilio nuomai ir t t gal tuos irgi reikia panaikinti , palengvinti gauti atlygi ir nereikės atsiskaityti o kanc prekes gaus iš konceliarijos čia tik akių dūmimas ir tiek seimo nariai tokie vargšai kad gyvena žmonių išlaikomi ir sprendimus priima pagal savo nuomonę visai jam nerūpi rinkėjo interesai prisimena tik prieš rinkimus vėl žadėdami ir meluodami kuriais dabar rinkėjai patikės

Dialogas

Dialogas portretas
Ponas Kuodi, kaip jūs matot problemą? O kaip jums reikėtų?

pilietis

pilietis portretas
AIŠKIAI MATYTI,kad lnk'a žurnalistas už gyvulių ūkį. Visaip stengiamasi jog mokesciai būtų mokami neskaidriai, sunkiai suprantami žmonėms, o ne kaip bando daryti vyriausybė, patarti Kuodis. Oponentai visaip su s ant kojinių mezgeju ar daržoviu [ iš savo sodybiniu sklypų ] pardavėju, tik nekalbes apie turtingesnius, kurie moka mažiau. JUK vidurineje klaseje ne visi uždirba vienodai. Vyriausybe ta ir akcentuoja. BE TO turtingiausi nemoka tikrų mokesciu nuo akciju, dividentu... TODEL ir gaunasi,kad milijoieriai moka mokescius vos kelis procentus,kai samdomas darbuotojas, žinome kiek, dešimtimis....TODEL mokesciu SULYGINIMAS [ o kas uždirba daugiau , tai ir didesnis mokejimas ] bei SUPAPRASTINIMAS [ mažesnis ju skirstymas, lengvatu naikinimas...] leistu lengviau ir skaidriau [ o taip pat SĄŽININGIAU ] rinkti mokescius.

nu

nu portretas
linksmiausia kai pati valdzia leidzia vykdyti individualia veikla o po to visokiais imanomais budais, su tuo beprociu kuris ko gero daugiau knygu neskaites, is ju tyciojasi, neva tai yra gyvuliai is gyvuliu ukio.

viskas

viskas portretas
visiems dzin ,o tuo labiau valdziai .

Nejuokinkite!

Nejuokinkite! portretas
Kada koncervovagims ar lyberkyšininkams rūpėjo moralė?

cekiu knygele

cekiu knygele portretas
tiems amoraliems vagims nusispjaut jie patys save i valdzia renka patys vagia visaip kenkia valstybei ir poto vienas kita pateisina ir isteisina visuomenes nuomones jiems po barabanu o prezidentas kaip kunigelis permirkes nuodemese tik ir speja tuos bandytus palaiminti kitom aferom

ar moralu

ar moralu portretas
Perspausnwti lnt tv reportažus kuriua jau matėme per tv? Nebwra žurnalistų?

Moralu,

Moralu, portretas
ne śio Pasaulio dimensija gi.

Tomas

Tomas portretas
Zmones po tarybu rinkimu atejo i darba. Tai kada je spejo .gauti pinigelius uz cekiukus?

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Kaip sako Dedukas pavoks kiausini jis bus baudzimas ir dar ji i Kalima sodina.O cia manau dydele dalis saimunu yra tiek prisivoge is musu tauto ,kad nera baudziami ar net sodinami i kalaima ar cia normolu?AS MANU ATAIS LAIKAS KAIP JIE PATIS PRISIKVIES PILETINI KARA VIDUJA su savo mokeciu kelimais ir ju paciu nebaudziamuma saimunu t.t nekontrolemoji.Cia tik ledo virsune.

Tfu

Tfu portretas
Moralu sėdėti apsišikus .

Galerijos

Daugiau straipsnių