„Kauno dienos“ studijoje – G. Stankevičė: Zoologijos sodas atveria vartus

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos zoologijos sodo direktorė Gintarė Stankevičė.

Pagaliau. Po daugiau kaip dvejus metus trukusių kapitalinių rekonstrukcijos darbų 85-erių metų gimtadienį švenčiantis Lietuvos zoologijos sodas Kaune vėl atveria vartus lankytojams.

Visą savaitę, nuo pirmadienio, lapkričio 13 d., vyks šventiniai atidarymo renginiai.

1938 m. Tado Ivanausko iniciatyva įkurtas zoologijos sodas užima beveik 16 ha plotą. Jo rekonstrukcija, neatpažįstamai pakeitusi Zoologijos sodo veidą, kainavo per 18 mln. eurų.

Plačiau apie nuveiktus darbus, edukacinę veiklą ir gyvūnams sukurtas žymiai patogesnes gyvenimo sąlygas „Kauno dienos“ studijos žiūrovams papasakos Zoologijos sodo direktorė G. Stankevičė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

V,L

V,L portretas
Kauno dienai - norim pranešti kad zoo. sodas jau seniai atvere savo vartus .Gal jau laikas išimti ši straipsnelį ????? Gal jau pabuskit iš MIEGELIO....

bet

bet portretas
Neigaliesiems turintiems pirma grupe , nebeliko nemokamo iejimo, iki uzdarymo buvo nemokamai pirma grupe turintiems su sunkia negalia. Dabar pirma grupe sulygino su beveik sveikais trecia grupe ir iejimo kaina vienoda sumaste padaryt 5 eur, tai pasityciojimas is sunkios negalios zmoniu.

yja

yja portretas
daug triukšmo. o rašybos klaidos tekstuose, esančiose zoologijos sode,bado akis. Kokia gėda visiems. Nejaugi visur tik savi bemoksliai....
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių