„Kauno dienos“ studijoje – J. Mačiulis: regiu medalius

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi buvęs profesionalus krepšininkas Jonas Mačiulis.

Tokią drąsią prognozę J. Mačiulis pateikia su sąlyga, jei Lietuvos krepšinio rinktinė nugalės Graikijos komandą. O šį varžovą Jonas vertina labai rimtai. Pats rungtyniavęs Graikijoje, J. Mačiulis asmeniškai pažįsta ne vieną rinktinės narį ir žino, kad jie žais kantriai bei protingai.

„Jonui Valančiūnui tikrai leis mesti pirmuosius tritaškius, o Ignui Brazdeikiui sudarys sąlygas veržtis į jo silpnąją dešinę pusę“, – vardina prognozuojamas priešininkų gudrybes Kėdainių „Nevėžio“ komandos sporto direktorius.

Kalbėdamas apie mūsų rinktinės žaidimą, Jonas pirmiausiai atkreipė dėmesį į pasikeitusią žaidėjų kūno kalbą ir augantį savitarpio supratimą ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

„Žinoma, kai laimi 20 – 30 taškų, net ir ant atsarginių suolelio smagu rankšluostį sukti“, – juokauja Pasaulio jaunimo ir Eurolygos čempionas, sukaupęs milžinišką patirtį.

Apie ne pagal metus subrendusį Roką Jokūbaitį, olimpinę Mindaugo Kuzminsko ramybę, bet kada maloniai nustebinti galintį Deividą Sirvydį ir kitus su rinktine susijusius reikalus pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su Jonu Mačiuliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Durniausias maciulio matymas po to ,kai kazkada pasake,kad NBA yra sudas,mes geriau zaidziame.Durniams Dievas atlygina,dziaukis dabar,besmegeni.

balaganas

balaganas portretas
na tai kur tie medaliai?

svinius

svinius portretas
isniekino visa Lietuva ale krepsininkai,kaip ir Lietuvos futbolas dugna senai pramuses,bet pasipinigauti sulinde i organizacija aferistai
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių